טירול לזוג
-
שלום לכולם
נשמח לדיעת הרוב , היכן כדאי ללון בטירול 1. מיקום 2 . איזה סגנון לזוג (פסטורלי רומנטי
) 3. על איזה בסיס ממצליצים - ארוחת בוקר או בוקר ערב (תלוי בהיצע מסעדות באיזור)תודה
-
איפה לנים בטירול זה פונקציה של איפה מטיילים? כמה ימים? האם אותה לינה לכל הטיול ? האם אוהבים עיר (אז אינסברוק) אם מעדיפים עיירות-סיפור אחר. אם רוצים מלון ספא סיפור אחר, אם רוצים נוף מהחלון........... וכן הלאה. מיקום הלינה (ועונת השנה!!!) משמעותי לגבי החלטה על חצי פנסיון (לא בכל מקום מציעים בכלל) ככל שהלינה יותר מבודדת, אני מעדיפה חצי פנסיון. ככל שיש יותר ימים לאותה לינה-אני מעדיפה לא לאכול כל יום באותו מקום וכן הלאה.
-
לדעתי מנהלות כמו לינה צריכות לשרת את הטיול עצמו.
אלא אם מקום הלינה עצמו הוא אטרקציה.
בהתאם אני ממליץ קודם כל לקבוע את הטיול, מה רוצים לראות ולחוות ורק אחרי כן לקבוע מקומות לינה ולא להיפך.
"...and I am unanimous in that..."
Mrs. Slocombe
-
אז אחדד את השאלה , אין לנו מסלול אנחנו זוג פעם ראשונה בטירול , מחפשים מסלול ( לא מדבר אלינו אטרקציות של ילדים) אשמח למסלול שיענה על הצפיה הזאת ובתוך זה לדעת אם ללון במקום אחד או 2 - משך טיוך שבוע בחודש יולי
-
אין בעיה, בבקשה
טירול - אטרקציות, אתרי טבע ומקומות לינה מומלצים - https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1C3uOp2E4JFHbQ9WxuRuGCwtUjP7JkfHn&usp=sharing
ואם אתה רוצה שיתכננו לך טיול אתה יכול לפנות לבעלי האתר, לא ניסיתי בעצמי אז אין לי מושג מה איכות השירות אבל רמת האתר טובה אז אני מניח שגם הם יהיו טובים
-
-
-
הוזכר על-ידי
הצועד בנעליו -
הוזכר על-ידי
הצועד בנעליו