טירול
-
שלום
אנחנו זוג , אוהבי נוף,אגמים ומיטיבי לכת
נשמל אם מי שיכול לשתף במסלול 6-7 ימים
בנוסף שאלה לגבי לינה , איזה אופי לינה הייתם ממליצים לזוג ואיפה
האם צימר מפנק - יתרונות ברורים , חסרונות אולי מסעדות לארוחת ערב בקרבת מקום (אולי יש באיזור ולא חסרון )
או מלון
אם כן יש משהוא מאוד מומלץ
תודה
-
אני מציע שתתחיל בשרשור הקודם שבו קיבלת נקודות עניין והמלצות לינה,
טירול לזוג | פורום למטייל (lametayel.co.il)
נראה לי חבל להתחיל מאפס, אם ההמלצות מתאימות אז יופי
בטח אם גם אם ההמלצות לא מתאימות חבל להתחיל מאפס, חבל להטריח את המשתתפים במתן המלצות שממילא דחית.
וכמובן כדאי לציין עונה.
-
@מטייל_4223716 אם אתם מיטיבי לכת, הטראק הידוע ביותר בטירול הוא השטובאי. יש עליו המון חומר, למשל כאן.
-
לפני שמנסים לשתף מסלול שאולי לא מתאים בכלל, יש כמה החלטות שאתם צריכים לקבל. בהנחה שלמרות שכתבתם שאתם מטיבי לכת, אתם בכל זאת מתכוונים לעשות טיול ברכב ולא טרק אז ההחלטה החשובה הבאה היא אם רוצים טיול כוכב עם מקום לינה אחד, או טיול מתגלגל. בגלל הגיאוגרפיה ההררית והמאורכת של טירול, אז רק טיול מתגלגל יאפשר לראות הרבה ממנה במסגרת הזמן שעליה כתבת. טיול כוכב, לעומת זה, יאפשר לכם ללכת יותר וכמובן שלא לארוז כל יום זה יותר נוח. יש חשיבות גם לשאלות נוספות כמו מאיזה שדה תעופה תגיעו לטירול, באיזה עונת שנה (אורך היום קובע מאד) ומה הדברים הנוספים, חוץ מנוף ואגמים, שאתם אוהבים. אשתי ואני עשינו טיול של שבוע בטירול, ובגלל הגיאוגרפיה עשינו טיול מתגלגל למרות שבדרך כלל אנחנו אוהבים טיולי כוכב. המסלול שעשינו היה מותאם לגילנו המתקדם ולהעדפות שלנו, ועשינו את זה בסוף מאי, כך שהיו לנו שעות אור רבות. טסנו למינכן ושם שכרנו את הרכב והחזרנו אותו. אם אתם רוצים משהו דומה, אוכל לצרף את המסלול שעשינו, אבל בעיניי עדיף תמיד שתתכננו את הטיול בעצמכם, ותשלחו את המסלול לקבלת הערות ועצות מחברי הפורום.
-