ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטריה במאי האם כדאי

פורום אירופה
    אוסטריה זלצבורג הרי טירול
    5
    6
    221
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4215711
      מטייל_4215711 נערך לאחרונה על ידי

שלום
      אני מעונין לטוס באזור תחילת מאי לאוסטריה ואמרו לי שרוב המקומות סגורים אז בטירול וזלצבורג
      רציתי לשאול עד כמה זה נכון והאם זה כולל רכבלים ואתרים?

משה 22 הצועד בנעליו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • anisham12
        anisham12 נערך לאחרונה על ידי

הייתי מזיז את הטיול לאזור השליש האחרון של מאי ואולי אפילו תחילת יוני ,אז גם כל האתרים פתוחים ופעילים על מלא. לדוגמא סכר קפרון . אתה צריך להיכנס לאתרים הרישמיים של המקומות שאתה מתכנן ללכת אליהם ולראות זמני פעילות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @מטייל_4215711 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4215711

אוסטריה מומלצת כל השנה , תלוי מה המטרה ?

אם אתה רוצה לראות נופים, לטפס לגבהים ולהנות מהטבע אז תמתין לפחות ליוני ואפילו לאמצע יוני.

טירול יותר גבוהה מזלצבורג וחלק מהאתרים שלה נפתחים מאוחר יחסית , כמה יותר גבוה יותר יפה אבל גם נפתח יותר מאוחר.

ישנם אתרים שעובדים כל השנה אבל להגיע ולראות "גן נעול" זה טראומה.

גם המפלים טרם הגיעו לשפיעה מלאה.תמיד אפשר לתכנן ליום גשום או שגילית שהאתר סגור ללכת להתפנק ביום מרחצאות חמים , כמו האקווה דום בטירול ליד סולדן שזה פיצוי על כך שהאתרים של סולדן נפתחים מאוחר בעונה כולל הכביש Ötztaler Gletscherstraße שמגיע בשיא לגובה 2830 מטר.

גם יותר מזרחה לאזור ארלברג אישגל ולך אינם בשיאם בעונה זו והם נחים לאחר עונת סקי ונערכים לעונת הקיץ.

מה שמשאיר לך חלק מאזור זלצבורג הנמוך שמתאים לטיול גם בתחילת מאי ( אזור האגמים בעיקר)

• הצועד בנעליו
            הצועד בנעליו @מטייל_4215711 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4215711

הייתי ומאוד מומלץ.

כמעט לכל אתר יש אתר אינטרנט שמפורטים בו ימי ושעות פתיחה (ומחירים), תכנס לאתרי האינטרנט של האתרים שאתה מעוניין לבקר בהם ותבדוק.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • imeshy2
              imeshy2 נערך לאחרונה על ידי imeshy2

מאי זו עונה קצת מתעתעת. מצד אחד הכול כבר ירוק מסביב, מזג האוויר כבר דיי טוב ומתחיל להתייצב, השלגים כבר בתהליך ההמסה ומזרימים כמויות מים גדולות מאוד לנחלים ולמפלים. אבל מצד שני, כל מה שיהיה מעל גובה (ואל תתפוס אותי במילה) של כ 1800-2000 מטר עשוי להיות מושלג עדיין.

המשמעות היא, ככלל אצבע, שבעונה הזו, ניתן יהיה לעשות מסלול עד הגבהים הללו ואולי טיפה מעבר. כלומר אגמים, מפלים, מסלולי נחלים וקניונים ובכלל מסלולים נמוכים יותר - יהיו בשיאם עם נוף מושלג ונהדר. ומצד שני, מקומות גבוהים יותר, כבישים של מעברי הרים וכדומה - עשויים , בסבירות גבוהה מאוד, להיות לא זמינים לך.

מציע לך לעשות רשימה של המקומות שהם MUST מבחינתך , היכן שברצונך לטייל ואז אפשר לבדוק אותם אחד אחד (כפי שנאמר - הכול מסודר וקל לבדוק מראש).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • משה 22
                משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אפשר גם "לגנוב" חלקים מגרמניה אזור קן הנשרים, , אגם כימזה והטירות של המלך לוודוויג בפוסן ולעלות לפסגת הצוגשפיצה שפתוחה כל השנה .

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון