ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרי הדולומיטים

פורום אירופה
    צפון איטליה
    4
    5
    217
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל 148
      מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם ותודה רבה על המידע הרב שאתם מספקים זה עוזר בצורה שאי אפשר להסביר!!!!

מישהו יכול לתת לי בבקשה הסבר מפורט על המעברי הרים בדולומיטים, מה זה? זה מקום לעצירות? מסלולים? עם רכב? ברגל? זה רק נופים או גם אטרקציות?

והסבר יותר מפורט יש על מעבר סלה ועל מעבר גארדנה, תודה רבה.

דבר שני האם מסוכן ליסוע בתקופה הזאת לאזור צפון איטליה, ונציה ואינסבורק שבאוסטריה?

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dregev03
        dregev03 נערך לאחרונה על ידי

יש מעברי הרים רכובים ויש כאלו גם רגליים בטרקים אבל נשמע שאתם מדברים על נסיעה ואולי על טיולים יומיים רגליים אז כנראה שואלים על המעברים הרכובים. אפשר לעצור לתצפית במעברי ההרים ולקבל נופים של הסרפנטינות למטה והפסגות מסביב. לא זוכר שמות אבל נראה לי שכולל אלו שהוזכרו. עם כל הכבוד למעברי ההרים היפים, יש עוד הרבה מה לראות.
        אטרקציות זה קצת עניין של טעם והעדפות אישיות אבל הטבע מאוד יפה עם אגמים, צמחיה והרים מרהיבים.
        על איזו סכנות מדובר?

• nuritd
          nuritd נערך לאחרונה על ידי

שלום גם לך,

בנוסף למה שנכתב, ברוב מעברי ההרים ניתן לעשות טיולים ברגל קצרים או ארוכים. בחלק יש רכבל למשל במעבר פורדוי -ניתן לעלות לתצפית מרהיבה ולטיול. לעיתים יש גם ויה פראטה . לרוב יש חנות מזכרות, מסעדה /בית קפה. בעונה הבוערת לעיתים יש גם חניות צפופות...

• מטייל 148
            מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובות אני בעיקר מעדיף נופים יפים עם מרחקי הליכה קצרים אנ י עם תינוקות אז עדיף מסלולי רכבים עם נוף ואפשרויות עצירה, דיברתי על אנטישמיות

רבקה.ק. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • רבקה.ק.
              רבקה.ק. @מטייל 148 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל-148

מעברי ההרים בדולומטים הם כבישים המטפסים על ההרים על מנת לעבור לצד השני שלהם.

הנסיעה קשה - מפותלת, טיפוס בזוויות לפעמים בלתי אפשריות, כביש רחב דיו למעבר מכונית אחת, לעתים ללא מעקה, כך שצריך לתמרן כאשר יש תנועה ממול.

בפיסגה שלהם יש בד"כ בית קפה ומסלולי טיול רגליים לתפציות עוד יותר מרהיבות מאלה במפרצי העצירה של הרכב.

אני לא בטוחה שזה מסלול נסיעה מומלץ לתינוקת...

בדיוק חזרנו מטיול באזור. אחרי יום אחד הבנו שהתכנון שאפתני מדי - גוגל מאפס לא מתקרב לזמני אמת ולכן קיצצנו ללא רחם בתוכנית!

הנופים מהיפים ביותר שראינו - וראינו הרבה!

מוזמן לקרוא את הפוסט

בעניין אנטישמיות - טיילנו עשרה ימים באזור ולא ראיתי ולו סממן קטן במרחב הציבורי שהסכסוך שלנו מעניין אותם...

רבקה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון