ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס סים לארה"ב וקנדה או E SIM?

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית קנדה
    4
    4
    219
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nbk
      nbk נערך לאחרונה על ידי

הי

אנחנו טסים בעוד כמה ימים לארה"ב (וושינגטון, אורגון, מונטנה, וויומינג- ילוסטון וגליישר...) ל 27 יום, פלוס 2 לילות בקנדה, ונקובר

מה הכי כדאי מבחינת סים לטלפונים (+SUMSUNG S20) ?

האם לרכוש בארץ חבילה (אנחנו בסלקום) או לנסות ESIM ?

עוד לא השתמשנו ב ESIM עדיין...

יש חברת ESIM מומלצת לארה"ב, שם נהיה רוב הזמן?

או שכדאי לרכוש סים מקומי כשנגיע, ואז כנראה לא יעבוד בקנדה?

ב 2022 כשהיינו בניו יורק לא עבד לנו סים מקומי של AT&T, האם משהו השתנה מאז?

האם מישהו מכיר וממליץ על ESIM של TRAVEL SIM של הוט?

על איזה רשת הוא יעבוד? AT&T או VERISON או TMOBILE?

אשמח להמלצות בנושא

תודה רבה

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @nbk נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@nbk

את מערבבת בין 2 דברים שונים,

א. eSIM לעומת SIM פיסי

ב. ממי לרכוש חבילה סלולרית בישראל

ג. ממי לרכוש חבילה סלולרית בחו"ל

SIM פיסי אתם יכולים לרכוש גם בישראל, לי יש שלושה של פלאפון גלובל שמטיילים בין בני המשפחה בנסיעות לחו"ל, יש עוד נותני שירות כאלה.

אחד היתרונות של גלובל של פלאפון שהחבילה תקפה ל 3 שנים, אפשר להמשיך להשתמש גם בטיסות הבאות והחבילה טובה למרבית היעדים שרלוונטים לתייר הישראלי.

eSIM אתם יכולים לרכוש גם כן מנותני שירות בישראל, כמו אותם פלאפון גלובל (מוכרים גם SIM פיסי וגם eSIM), או מחברות בין לאומיות כמו airalo שגם הרבה חברים ובני משפחה משתמשים בשירות שלהם ומרוצים.

יש עוד חברות מעבר לפלאפון גלובל ו airalo, אני לא מכיר אישית.

אפשר לרכוש גם SIM פיסי בנחיתה, הרבה עושים את זה, אני נוטה פחות לרכישות של הרגע האחרון, אוהב להגיע ולהתחיל לטייל ולא להגיע ולהתחיל להתעסק במנהלות.

החיסרון ב SIM פיסי מיוחד לחו"ל, אם אין לכם טלפון double sim אז הטלפון לא זמין לשיחות ו SMS במספר הישראלי. יש הרבה פעולות שנותן שירות ישראלי דורש אימות באמצעות SMS.

בeSIM החיסרון הזה לא קיים.

אם אתם רוכשים חבילה סלולרית מנותן השירות בארץ, במקרה שלכם סלקום, יש לכם

יתרונות של

שמירת המספר הישראל שלכם ל SMS ולשיחות רגילות (לשיחו רלוונטי במידה ורכשתם גם חבילת דקות),

בניגוד לקניה מנותני שירות אחרים מדובר בפחות התעסקות טכנית, אין התקנות, באידיאל בכלל בלי התעסקות טכנית. מפעילים את הסלולרי בנחיתה וממשיכים כרגיל.

החיסרון הוא חבילה יקרה עם פג תוקף קצר. כנראה שלא תהיה לכם יתרה לטיול הבא.

תחליטו מה הכי מתאים לכם

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ortaliy22
          ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

בטיול האחרון (מאי 23) בארה״ב השתמשתי ב eSIM של airalo לארה״ב ועבד לי מצוין. עברתי גם לצד הקנדי של מפלי הניאגרה וכשהייתי באזור המפלים עדיין הייתה לי קליטה. אפשר פשוט לקנות חבילה אזורית שכוללת את ארה״ב, קנדה ומקסיקו. או לחלופין בנפרד חבילה לארה״ב וחבילה לקנדה. פשוט לבדוק מה יותר משתלם מבחינת המחיר.

זה מה שאני כנראה הייתי עושה, אבל כמובן לשיקולכם על פי הצרכים שלכם..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • רוני סופר
            רוני סופר @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

@הצועד-בנעליו

אני רוצה לחדד את דברים אלה -

ESIM מחליף SIM רגיל בטלפון שיש לו אפשרות ל ESIM.

אצלי בטלפון יש שני סלוטים לסים רגיל עם אפשרות להפוך סלוט אחד ל ESIM ע"י הפעלת מתג יעודי לכך.

כלומר אני יכול להשתמש באחד משני הסימים הרגילים לסירוגין או בסים ו ESIM, גם כן לסירוגין.

כל טלפון והקונפיגורציה שלו.

כאמור, כמו ש @הצועד-בנעליו מציין אין לזה קשר לספק התקשורת שיכול להיות ישראלי או אמריקאי, במקרה של השואלת.

מניסיוני, חבילה מוגבלת של הספקים האמריקאים השונים יקרים בצורה משמעותית מספק ישראלי, בנוסף לצורך להקדיש לזה זמן יקר של הטיול.

בנוסף למה שמציין @הצועד-בנעליו , יש עוד ספקים שמוכרים חבילות (עם סים רגיל או ESIM) שתקפות לשלוש שנים או עד שהחבילה מסתיימת, מה שקודם.

לאחרונה השתמשתי ב sim&fly של פרטנר פשוט כי היו דילים טובים יותר (גודל החבילה ומחירה). אבל כל ספק יעשה את העבודה, במיוחד בעולם המערבי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון