ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקה
-
תודה רבה על המידע , הסבלנות והעזרה שנתת פה לכל כך הרבה אנשים וכמובן לי . מעריך מאד.
-
אמרו כבר הכל לפני, ואני מצטרף לכל מילה שנאמרה ולתודות. גם אני תכננתי חודש טיול בעזרתך ובעזרת הפורום.
גם לצערי את המידע הפעם אני מחפש בעיקר בפייסבוקים שונים ומעצבנים. גם את הפוסט הזה אני מוצא באיחור רב. המון תודה על הכל, תרמת לכ"כ הרבה מטיילים, וואו ענק.
-
מוני!!! במקרה לגמרי נכנסתי לכאן עכשיו לראות את הפוסט הזה.
תודה גדולה על כל השנים בהן השקעת מכל הלב עבור כולם, אבל תודה אישית על כך שהפכת את הטיולים שלנו למרהיבים יותר וקלים יותר!
מאחלת המשך עשייה מתגמלת בכל אשר תבחר.
רבקה
-
מוני היקר!
קשה להאמין שאני מכירה אותך כבר 17 שנים. נכנסתי לפורום בפעם הראשונה ב 2007, כשהתחלתי לתכנן טיול משפחתי למזרח ארה"ב עם קרוואן, אז הבת הצעירה ביותר הייתה בת 4, והיום היא כבר חיילת בת 21 - באמת לא להאמין! הספקנו אפילו גם להיפגש בשני מפגשי פורום לפחות.
בשנים האחרונות אני משתמשת פחות ופחות בפלטפורמה הזו, אבל יש לי פינה חמה בלב לפורום הזה, שנעזרתי בו לתכנון טיולים נפלאים, והרבה הרבה בזכותך, מוני היקר! אנחנו ממשיכים לטייל המון בארה"ב - כשהתחילה המלחמה היינו בעיצומו של טיול שלכת. מיותר לציין, שחשבתי עליך המון במהלך הטיול.
תמיד ענית בסבלנות, במקצועיות, בנימוס, לא התעצלת להרחיב גם כשאלה היו תשובות שענית עליהן מיליון פעם, ולא התביישת להגיד כשלא היית שלם עם המידע שאתה מעביר.
אני מקווה שאתה והמשפחה בסדר, למרות הימים הקשים שעוברים עלינו.
ואיזה מזל שנכנסתי לפורום בזמן, כדי לא לפספס אותך!!!
-
וואו מוני, רק עכשיו רואה... הלב מרגיש צביטה. היית העוגן שלנו בפורום ובטוחה שתמשיך להיות, כי זה תמיד יהיה הפורום שלך. מבחינתי זה תמיד יהיה ה"בית" לטיולים בצפון אמריקה, גם עם האלטרנטיבות בחוץ. השנים הרבות שהשקעת בפורום במתן תשובות, ייעוץ, בניית מסלולים, הפניה לסיכומי טיול ועוד... לא יסולאו בפז. תודה רבה לך על הכל!!! ומקווה שנמשיך לראות אותך כאן. בהערכה והוקרה רבה, אורטל.
-
מוני אתה אדם צדיק עם לב ענק גם לי עזרת במהלך השנים בכמה טיולים, בין אם במענה ישיר לשאלות ואם בתשובותיך לאחרים. מאחלת לך שתראה הרבה נחת ושמחה !
-
מוני היקר כמו רבים אחרים שכתבו פה גם לנו עזרת ונתת טיפים מעולים לטיול שלנו. שוטטנו בהרבה פורומים באתר של מקומות שונים בעולם,אבל ,הפורום איתך היה יחודי ואחר. היתה תחושה שמקבלים הסברים, רעיונות ממישהו שבאמת אכפת לו שהטיול שלנו יהיה מוצלח תמיד היית סבלני וקשטב מקצועי ונעים . חבל לנו שאתה עוזב במיוחד בתקופה כזו שחשוב שאנשים טובים ישארו ושיהיה על מי ליסמוך כשיש שאלות. האם נוכל להשאר בקשר, באזשהו אופן לטיול הבא ובכלל?? מאחלים לך רק טוב .
-
מוני עזב את ניהול הפורום, אבל למרבה השמחה הוא עדיין מבקר כאן בפורום וניתן לשאול אותו כרגיל שאלות עליהן הוא עונה במסירות ורצינות.
-
מוני, תודה איש יקר על הזמינות, המידע העשיר והשירות האדיב. תודה על המקצועיות והנועם בו ניהלת את הפורום לאורך השנים. תודה על ההשקעה, האיכפתיות והאנושיות.
בהערכה, אורית
-
מוני רק עכשיו הצלחתי להתחבר ל USER שלי. בשביל להגיד לך שאתה אלוף היית ותהיה, עם ובלי תואר מנהל הפורום. הפורום הזה היה מקום מדהים שהיה לי לעזר רב. תודה על הכול
-
מוני יקר, לצערי רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי הרבה מאוד זמן וקוראת מה שקוראת וחבל לי מאוד. הפורום היה מקום שטוב לחזור אליו תמיד, לקרוא וללמוד , לשאול ולהיענות, אני לא ממש מהוותיקים כאן אבל בכל זאת את הטיול הראשון שלי שתכננתי בעצמי נעזרתי כאן בפורום המון זה היה טיול שלכת בניו אינגלנד באוקטובר 2013 , והנה 9 שנים חלפו ,ֶמאז היו עוד כמה שחלקם שיתפתי כאן , אתה מיקדתֶ אותי בתהיות שהיו לי על מסלולים שרציתי וקיבלתי כאן המון ידע . רוצה להודותֶ לך על העצות המחכימות ומאחלת לך הצלחה בהמשך . שרה