הגיגי סתיו על צפון הודו והודו בכלל
-
-

מי שיודע ידע והמליץ ……… לפני מספר לא רב של שנים …

עמק יומטאנג 2010 תמונות של 2007 אינני מוצאת עמק צ׳ופטה. לאצ׳ן לאצ׳ונג וכו… כדאי מאד … למרות שיש הרבה תיירות הודית בשנים האחרונות והדרך למעלה על הפנים… -
-
-
-
-
מקפיץ כי לא נעלו עדיין כדי להזכיר ולזכור את תאי, צילה, גולני וכנראה גם צביקה שנעלמו מאז ועוד רבים טובים אחרים שנעלמו ונשארו כמו רוני הטייל המדופלם. אני כבר לא כותב פוסטים כאלו (אולי קצת שבע?) ופורום אסיה מעשית מת. אז שיהיה משהו עם הרבה תמונות מפעם שאולי יעניין גם מישהו היום. הגעתי לפוסט הזה בלחיצה על פורום אסיה שמשום מה היום מציג פוסטים ישנים (באג/רמת תחזוקה?)
-
אומנם אני כרגע בקנדה, אבל רק מקריאת חצי מהדף הראשון אני תוהה למה לא המשכתי להוסיף לשרשור הזה כשחזרתי מהודו בטיול האחרון לפני שנתיים אחרי שהצלחתי ״על הקשקש״ לצלוח בשלום ובנסיעות יום את הנסיעה מלה למנאלי ועוד להגיע לספיטי ועוד ועוד ועוד. אולי כך יפתח גם מאגר המיידע והתמונות של רוני
ואולי יתעורר החשק לביקור נוסף בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות -
טוב רק כדי לא לקפח, שכחתי את אהוד שתרם המון ידע בשרשור הזה. לא זוכר אותו הרבה בשרשורים אחרים, אבל בשרשור הזה הוא הוסיף המון פרטים וצבע.
-
דרור תודה על הנוסטלגיה. וביקור נוסף בהודו תמיד מומלץ...
-
צביקה. אני עדיין קורא את השרשור…. כרגע בדף 14 מתוך ה26. המון חומר מידע ותמונות מאנשים שתרמו את חלקם והמשיכו הלאה. קצת חבל שנגמר אבל זה דומה לחבל על הקידמה שפרצה דרכי רכב על שבילי הסייסים וההולכים שאתה חווית ב2017 ואני כבר ראיתי די הרוסים ב2019 ואתה כבר מאז הספקת לנסוע על לפחות חלק מהם.
-
טוב הגעתי לעמוד 19 ואני רואה שקיפחתי את תומר שהצטרף באמצע ותרם לא מעט והוא עדיין מפוקדי למטייל. קיפחתי גם אחרים שכבר לא כאן וספק אם מישהו זוכר…
בכל מקרה מכיוון שהילל הזכיר בשרשור אחר שהאתר חי כנראה על זמן שאול, אני חושב להעתיק אלי את השרשור הזה שמכיל תוכן שרובו לא שלי שקשה יהיה לי לאסוף בעצמי עבור טיול עתידי וחוויות אישיות ששכחתי ב4-5 שנים שחלפו
-
לא ברור לי למה נדחפתי לשרשור על הודו.... וכמובן זה היה על "מסביב" ולא על המדינה עצמה....
-
נדחפת קצת לענייני הסטוריה של הטיבטים והגולים אבל גם למסביב