חבילת גלישה לשבוע
-
חופשה בלונדון, שבוע (אם בכלל יהיו טיסות באמצע ספטמבר). צריך חבילת גלישה בעיקר לנושאי תחבורה (יש WIFI במלון). האם 3GB מספיק?
-
אם לצרכי תחבורה אז יספיק בקלות.
-
יספיק לגמרי
-
אני משתמש בסים עם חבילות גלישה בעלי תוקף למספר שנים מיום תחילת השימוש, בדרך כלל - 3 שנים.
הם מתאימים למרבית המדינות וככה היתרה לא הולכת לאיבוד. מחזיק תמיד 2 סימים ומחליף כשהחבילה מסתיימת (יש תמיד אפשרות לבדיקת היתרה) וההחלפה מאד פשוטה.
-
גם לי יש סים כזה של פרטנר. מתאים ל 3 שנים ואפשר להטעין אותו בחבילות שונות. כאשר החבילה מסתיימת אני טוענת אותו בקלות, גם בחו"ל. בודקת מידי פעם את היתרה.
-
אכן sym&fly של פרטנר עובד טוב ואני משתמש רק בו, אבל להיות הוגן יש גם מותגים אחרים.
-
קודם כל 3 ג'יגה לשבוע זה המון. מניסיוני, גם משתמשים כבדים ללא Wifi צורכים בסביבות 1-1.5 ג'יגה לשבוע גג. לגבי הסים/חבילת גלישה: תבדוק דרך הספק שלך ,אולי יש חבילה אטרקטיבית לשבוע. לגבי סימים: יש כמה אפשרויות כמו גלובל סים. היתרון והחיסרון באופציה הראשונה, פחות התעסקות ופוטנציאל לבעיות כאלו ואחרות אבל קצת יותר יקר. היתרון באופציה השנייה הוא שאפשר להשתמש בסים ( בחלק מהמקרים ) גם בנסיעה הבאה.
-
תודה לכל העונים. אני לקוח של פרטנר ובהחלט נתתם לי כמה רעיונות.
-
רק להעמיד דברים על דיוקם - אין קשר בין היותך לקוח פרטנר לשימוש בסים הגלישה של פרטנר.
-
אכן אין קשר לפרטנר, ואפשר לקנות סים לשימוש בכל המדינות כמעט. סים כדוגמת world8 אפשר לקנות בכל סניף דואר.
-
ואם הטלפון שלך תומך eSIM אז כמובן מומלץ יותר מאשר סים פיזי.
אני משתמש בחבילת Credit Never Expires אזורית של BNESIM לאירופה, ועושה Top Up לפי הצורך. אנגליה כלולה ברשימה.
-
ואם הטלפון שלך תומך eSIM אז כמובן מומלץ יותר מאשר סים פיזי.
תלוי באופיין השימוש,
למשל יש לי שני SIMs פיזיים שמטיילים במשפחה, מי שנוסע לוקח ומשתמש,
eSIM לא ניתן להעברה בין הטלפונים.
יש מקרים אחרים בהם eSIM עדיף