ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה לטיול לשני מבוגרים

פורום אירופה
    נופש טיול
    8
    8
    182
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • olgadadosh
      olgadadosh נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום. מחפשת יעד לטיול של 10 ימים, 2 מבוגרים, בתחילת הסתיו. חלמנו על פורטוגל אך עברתי ניתוח ברך ולא מסוגלת בזמן הקרוב לעשות את כל העליות והירידות . אשמח להמלצה למדינה יחסית שטוחה. טיול טבע - לא ערים. התניידות עם הרכב. לא להציע גרמניה ואוסטריה כי כבר חרשנו שם מספיק. תודה רבה

sigal levi Yehonatan Cohen_4211562 יונה וקשת 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

יוון, רומניה. הייתי מציעה בלגיה אבל לא הייתי מתקרבת אליה עכשיו מטעמים מובנים. הונגריה. לגבי גרמניה - אמנם אמרת שחרשתם מספיק, אך האם הייתם באיזור שמדרום לדיסלדורף (למשל שמורת הטבע המהממת אייפל?) ועד למוזל? אני מטיילת שם באוקטובר אחת לשלוש שנים ונהנית כל פעם יותר. שלכת, מזג אוויר ונופים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

אנגליה/וויליס/אירלנד עם הרבה טבע "שטוח"

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

אני מתייחסת לשטוחה- הולנד, בלגיה, צפון גרמניה שטוחות לגמרי. אירלנד בחלקה הגדול גם. עיתוי- תחילת סתיו, למה בדיוק הכוונה- אוקטובר? מחצית שנייה אחרי סוכות?- אצלנו זה סתיו, בחלקים של אירופה זה כבר די חורף, בוודאי היעדים שציינתי למעלה. טיולי טבע- בלי עליות וירידות, כלומר שטוחים- אז היבט הטבע יותר מצומצם, תביאו בחשבון שאתרים כבר נסגרים בתחילת אוקטובר. כמובן שאפשר לנסוע בין עיירות וכפרים ולראות את הסתיו האירופאי במיטבו. אם לא נתקלים במזג אוויר סגרירי מאד, זה כיף. נקודת מוצא בסיסית- לאן יש טיסות בכלל כיום מישראל.

• שמחת הפרטים הקטנים
              שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

לא לגמרי טבע, אבל עיירות קסומות מוקפות אינסוף כרמים. היינו באלזס בספטמבר , היה מושלם. בתחילת אוקטובר יש שם גם כל מיני פסטיבלים לכבוד הבציר. אפשר לשלב עם מפלי הריין אם מגיעים מציריך

• sigal levi
                sigal levi @olgadadosh נערך לאחרונה על ידי

@olgadadosh דווקא פורטוגל מאוד יפה הייתי שם לפני חודשיים

• Yehonatan Cohen_4211562
                  Yehonatan Cohen_4211562 @olgadadosh נערך לאחרונה על ידי

@olgadadosh שמעי, אני לא בטוח שצריך לנסוע לחו"ל עכשיו. יש כל כך הרבה מקומות מהממים בארץ! תחשבי על צימר או וילה באזור עם נוף יפה ואטרקציות.

למשל, בצפון יש וילות נהדרות ליד הכנרת, עם ג'קוזי ובריכה פרטית. אפשר גם לטייל באיזור, לבקר בעכו או בנהריה, ואפילו לנסות מסעדות מקומיות כמו "מזל טלה" בעכו או "החצר" בנהריה – אוכל טעים באווירה נהדרת.

גם במרכז יש לא מעט אפשרויות. בקיסריה יש וילות ממש יפות, ואפשר לשלב עם ביקור באתרים ההיסטוריים או סתם להנות מהחוף.

אז אם את מחפשת חופשה, תתמקדי בארץ! יש כאן כל כך הרבה מה להציע.

• יונה וקשת
                    יונה וקשת @olgadadosh נערך לאחרונה על ידי

@olgadadosh אנגליה, הקוטסוולדס.

אזור מרהיב ביופיו, אנחנו היינו באביב אבל שמעתי שגם בסתיו הוא יפה לא פחות.

יש בו מסלולי הליכה מאוד נוחים ושטוחים ונגישים, קשישים בני 90 נהנים מהטבע ההפסטורלי כמו בני כל הגילאים האחרים.

שעתיים נסיעה מלונדון.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון