ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה - כביש טראנספגרשן Transfăgărășan

פורום אירופה
    משפחה
    2
    2
    277
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tamir07
      tamir07 נערך לאחרונה על ידי

היי,

מתכננים להגיע לרומניה באוגוסט.

זוג + 2 צוציקיות בנות 6 ו-3.

כבר טיילנו במדינה לפני שנתיים באזור בראשוב והיה נהדר, אך לא היינו כלל סביב הטראנספגרשן. עכשיו אנחנו רוצים לתקן 🙂

שאלה לגבי האזור הדרומי של כביש הטראנספגרשן.

אנחנו מתכננים בין היתר לינה באזור העיירה Curtea de Argeș והסביבה למשך 2-3 לילות.

אנחנו גמישים ולא מקובעים דווקא לעיירה הזו, אך מחפשים מקום לינה בגדול באזור בין זה לבין סכר וידרארו.

1. האם יש לכם המלצות על דירות או צימרים עם 2 חדרי שינה, עד סדר גודל של 100 יורו ללילה?

2. חשוב לנו שיהיה באזור הלינה סופר-מרקט, לפחות במרחק 20 דקות נסיעה. יש דבר כזה?

3. מה יש לעשות באזור? מאוד אוהבים טיולים בטבע, גינות, פארקים וכמובן אם יש אטרקציות לילדים (אבל לא חובה). אנחנו גמישים ומוכנים לנסוע ביום עד שעה וחצי לכיוון בשביל יעד כזה או אחר

תודה רבה מראש

נופר רונן תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נופר רונן
        נופר רונן @tamir07 נערך לאחרונה על ידי

@tamir07 היי תמיר

אני זוכרת שבחלק הדרומי החל מאזור הסכר ודרומה יש לאורך הכביש מספר מתחמים של מקומות לינה.

הם בגדול מתאימים למשפחות ולרוב מציעים חצר עם גינה קטנה לילדים להוציא בה את האנרגיות ואולי מסעדה.

המחירים הם בשיא באוגוסט, במיוחד בסוף אוגוסט ובשבוע הראשון של ספטמבר שהם החופש הגדול ויש גם חג ברומניה.

שווה לבדוק בבוקינג ולשריין משהו (עם ביטול בחינם, למרות שההיצע מצטמצם כשמחפשים ביטול בחינם) כבר עכשיו.

חפש בגוגל מפות סניף של סופר מרקט ותראה איפה יש כאלה יחסית גדולים לאורך החלק הדרומי של הכביש.

כתבתי ארוכות על כביש הטרנספאגרשן ואני מעדכנת את הכתבה לאורך השנה עם עדכונים של מטיילים שכותבים לי לגבי סגירת מקטעים או דברים חדשים ששווה לציין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון