בסדר גמור, תודה רבה!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי tamir07
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי tamir07
-
רומניה - כביש טראנספגרשן Transfăgărășanפורסם בפורום אירופה
היי,
מתכננים להגיע לרומניה באוגוסט.
זוג + 2 צוציקיות בנות 6 ו-3.
כבר טיילנו במדינה לפני שנתיים באזור בראשוב והיה נהדר, אך לא היינו כלל סביב הטראנספגרשן. עכשיו אנחנו רוצים לתקן

שאלה לגבי האזור הדרומי של כביש הטראנספגרשן.
אנחנו מתכננים בין היתר לינה באזור העיירה Curtea de Argeș והסביבה למשך 2-3 לילות.
אנחנו גמישים ולא מקובעים דווקא לעיירה הזו, אך מחפשים מקום לינה בגדול באזור בין זה לבין סכר וידרארו.
1. האם יש לכם המלצות על דירות או צימרים עם 2 חדרי שינה, עד סדר גודל של 100 יורו ללילה?
2. חשוב לנו שיהיה באזור הלינה סופר-מרקט, לפחות במרחק 20 דקות נסיעה. יש דבר כזה?
3. מה יש לעשות באזור? מאוד אוהבים טיולים בטבע, גינות, פארקים וכמובן אם יש אטרקציות לילדים (אבל לא חובה). אנחנו גמישים ומוכנים לנסוע ביום עד שעה וחצי לכיוון בשביל יעד כזה או אחר
תודה רבה מראש
-
RE: רומניה - כמה שאלות חשובות לגבי טיול עם תינוקתפורסם בפורום אירופה
שאלה נוספת,
יהיו לנו הרבה טיולי יום סביב בראשוב.
האם אתם ממליצים ללון בתוך בראשוב בקרבת המרכז, או דווקא באחד הכפרים מחוץ לבראשוב?
תודה רבה
-
מעולה, תודה רבה!
מסלול 7 הסולמות נראה לי ממש שווה, ואני שמח שלפי מה שעולה כאן – נוכל לעשות אותו, לפחות את התחלה עד הסולמות
-
אוקי, תודה רבה על הדברים,
הם עוזרים מאוד

אם יש לך רעיונות נוספים מה מומלץ יותר ופחות לגבי רומניה לתינוקת בת חצי שנה – אשמח
תמיר
-
תודה רבה!
המדריך שכתבת לגבי ילדים ופעוטות מרתק ומעניין,
לקחתי לתשומת ליבי.
אם יש לך תובנות נוספות – אשמח
תמיר
-
רומניה - כמה שאלות חשובות לגבי טיול עם תינוקתפורסם בפורום אירופה
שלום חברים!
אשתי ואני נצא בחודש מאי לטיול לחו”ל לראשונה עם הבת הטרייה והחמודה שלנו (היא תהיה בת חצי שנה במאי).
אנחנו רגילים לטייל שנינו בארץ ובחו”ל, אך טיול עם תינוקת די חדש לנו

התכנון הוא טיול של כ-13 יום ברכב שכור, נחיתה והמראה בחזרה – בוקרשט, בין היתר נטייל באזור בוקרשט, סינאיה, בראשוב, בראן, SIGIHISOARA וכביש Transfagarasan.
יש לי כמה שאלות, המתייחסות בעיקר לטיול עם תינוקת בת חצי שנה:
- סלקל – האם כדאי להביא מהבית, או לשכור מחברת ההשכרה? המחיר סביר? האם ייתכן שנקבל סלקל במצב לא טוב, מלוכלך וכדומה? ולחילופין, אם נביא סלקל מהבית, האם אין סכנה שיינזק בתא המטען? ואם להביא מהבית – איך מומלץ לארוז אותו?
- מסלול “7 הסולמות” ליד בראשוב – האם ניתן לעשות לפחות את ההתחלה שלו (עד הסולמות) עם התינוקת במנשא, או שזה מסוכן מדי? הבנתי שזה מסלול מאוד יפה, ואנחנו אוהבים מסלולי הליכה. השאלה אם אפשרי עם תינוקת?
- שמורת הדובים, BEAR SANCTUARY ובנוסף הפארק הלאומי piatra craiului natniol reservation: - הבנתי שנהוג לשכור ג’יפ עם נהג מקומי לשתי האטרקציו האלו לכ-8 שעות, ומשם לרדת לטייל בפארק + בפארק הדובים. האם ניתן והגיוני לקחת איתנו את התינוקת לטיול בג’יפ? זה מותר לתינוקות? יש אפשרות לסלקל בג’יפ? והאם ניתן להיכנס עם התינוקת לשמורת הדובים?
- האם ניתן לעשות את 2 האטרקציות מהסעיף הקודם עם הרכב הפרטי שנשכור (לא רכב שטח) במקום עם ג’יפ?
- האם יש לכם טיפים נוספים לטיול עם בת חצי שנה? כל דבר יתקבל בברכה
תודה רבה מראש לעונים,
אתם עוזרים לנו מאוד!!
תמיר
-
סלובניה - פארק מים אטלנטיס לעומת צ'אטזפורסם בפורום אירופה
היי,
אשתי ואני נוסעים באמצע ספטמבר לטיול של שבועיים בסלובניה-קרואטיה.
אני עובד כרגע על הכנת מסלול, כרגע חסרה לי חתיכה (קטנה) בפאזל:
איך פארק המים תרמה צ'אטז לעומת פארק אטלנטיס מבחינת בריכות מיוחדות ומגלשות מים? מה עדיף בעיניכם?
אנחנו אוהבים מגלשות מים, בריכות תרמיות ואשתי אוהבת פילינג…
והבנתי שליד תרמה צ’אטז יש מקום להאכלת איילים או משהו דומה. מוכר לכם? מומלץ?
תודה רבה,
תמיר