אילן כל הכבוד לך על ההשקעה ועל העברת המידע.
תודה!
אילן כל הכבוד לך על ההשקעה ועל העברת המידע.
תודה!
תענוג לקרוא
תמונות מרשימות
האם טיסה עם החברה האיסלנדית לא זולה יותר?
היי
כן היינו 10 ימים ברוקיס ,ניתנו בקלגרי שכרנו רכב ,החזרנו את הרכב בוונקובר.נסענו ברכבת לסיאטל ומשם לקחנו קרוז עם הסלברטי לאלסקה. אפשר לקחת קרוז גם מוונקובר לאלסקה.
תהנו, חוויה נהדרת

היי
ראשית זאת חופשה למה הלחץ???
את חברת התעופה לא מכיא אישית אבל שמעתי שהם בסדר, לשים לב בהזמנה להזמין ולשלם עבור מזוודה ואם רוצים מושב להזמין דרך האתר.
אכן קר מאוד בדצמבר אבל אם מתלבשים טוב אזי הכל בסדר. להקפיד רק ללכת עם נעליים טובות כי המדרכות בשעות מסוימות יש עליהם כפור ומאוד מחליק.
פראג עיר נהדרת ובלל לפהי חג המולד.
תהנו

תחבורה ציבורית מאוד זולה קנו כרטיס לכמה ימים ממש זול.
אם לא בוחרים מסעדות "גורמה" אז האוכל מאוד מאוד זול בפראג.
כייסים- אני לא נתקלתי ואני הרבה שם. אך בכל מקרה שמרו על הכסף במקום בטוח .
תהנו
היי
הכי טוב וכי משתלם לקנות במוסקבה. יש דיי הרבה צינגי'ם בעיר. בארץ זה הרבה יותר יקר.
במוסקבה 1 יורו = כ70 רובל
תהנו עיר משגעת.
היי
מלון מומלץ ליד השדה במינכן.
סנט וולפגאן :עייר מקסימה.
לא הייתי ממליץ לחפש לינה בצל אם סיי. האיזור מלא בבני דודים, לא נעים שם.
חפשי בפורום או ב1001 טיפים את איזור הטירול .
קחו בחשבון שהרבה מהאתרים סגורים.
תהנו
היי
לא רחוק מפלכאו ב- ALPENDORF מצרף לינק על "אדלוויס" שירות נופש מעולות עם אנשים מקסימים .יש להם גם דירות גדולות ב2 אתרים .(אפשר לאמר שאני שהפנתי אתכם) .אני שם כל שנה.
http://www.pension-edelweiss.cc/
בקשר לניווט ללא אינטרנט אם בחדר עם אינטרנט גם בוויז בחרות את המסלולים שלכם הכל נשמר בזיכרון וכשאתם יוצאים מפעילים את הוויז ללא אינטרנט ובוחרים לאן נוסעים והכל עובד,אין התרעות על פקקים וכו"ל אבל הכל עובד.
תהנו
היי
יש אפשרות לקחת מדריך עם רכב. יש לי מישהו מאוד מומלץ.
אם תרצי צרי איתי קשר בפרטי ואתן לך את כתובתו.
אנו הינו איתו לטיול של יום שלם בכל האזור שאת מבקשת .
לא יודע אם פנוי אבל ממליץ על ברונו
40723858997+
יש ווצאפ מדבר עברית.
תנסו.
אם הזמנת מאיסתא.. אין לך שום טענה לאל על.. איסתא אמורים להחזיר לך.. אבל לדעתי הם לא יחזירו…
.
יש בחור בשם פיטר מדברצן תפנו אליו בווצאפ בעברית ויתן לך מחיר 36309459988+
לא מבין למה להזמין מעכשיו? אתה יודע מתי נתב”ג יפתח ולאילו מדינות.. חכה,אולי יעלה יותר אבל לא תזרוק את הכסף שלך..
האם מישהו יודע מה יהיה המחיר של ביטוח רפואי לאחר בקורונה? לא אף אחד לא יודע. יתכן ויהיה יקר יותר מאשר הטיסה. חכו לא קרה כלום
אני ביטלתי כרטיסים לא פלק רגילים עם פריורטי לרומניה .תאריך יציאה היום. כתבתי להם מייל וביקשתי שבגלל המצב יתחשבו. קחבלתי היום מייל לא תשובה רק חשבונית במינוס. עם סכום מסויים בשקלים. שמכסה את הפריורטי והמושבים. הלוך וחזור. נחכה כמה ימים לראות אם זיכו אותי בחשבון.
תבדקי בארץ בחברות הגדולות איזהמרומניה. מציע את אוויס עם ביטוח ביטול השתתפות עצמית. חברה מאפשרת לצאת