ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dmitrys
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 60
    • פוסטים 1102
    • הגבוה ביותר 157
    • קבוצות 0

dmitrys

@dmitrys

171
    מוניטין
    207
    צפיות בפרופיל
    1102
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3436860 גיל 55

dmitrys הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dmitrys

• RE: לונדון הגעה בשעות הלילה

מי שטס ללונדון עם ויזאייר עם נחיתה בלילה כנראה חושב על הכסף לפני הטיול, לא אחריו.

לונדון גדולה ואי אפשר להיות קרובים להכל. עצה שלי לגבי המלון - לקחת מלון באיזורים 1-2 וקרוב לתחנת מטרו. עדיף תחנת מטרו עם שילוב של כמה קווים כדי שתוכלו להגיע לכל מקום עם פחות מעברים. מבחינתי גם מלונות של 3 כוכבים הם בסדר גמור, למרות שהמגיב מעליי בטח לא יסכים וימליץ על 5 כוכבים בלבד. כי באתם להנות ותחשבו על הכסף אחר כך.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: === בוגרי היער השחור - אשמח לליטוש מסלול ===

אני חושב שאלזס ראויה ליום נוסף. אני לא יודע מה כל כך מיוחד בחנות דקאטלון, אבל קולמר כן מיוחדת ושווה ביקור.

היינו ב Erdmannshohle . בדיעבד, הייתי מוותר על זה. זה ארוך מאוד, מסתובבים רק עם מדריך דובר גרמנית, וקר מאוד. 

לעומת זאת, שביל הפסלים בשלוכטזי היה אחד משיאי הטיול, ובטח הכי מהנה מכל פעילות הטבע\הליכות שהיו לנו. הילדים היו באותם גילאים כמו שלכם.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: לטסים לאיטליה נא לקרוא לפני

שכרתי רכב באיטליה ולא קיבלתי שום קנסות. למה? כי נהגתי לפי החוקים שלהם.

כנ”ל במדינות אחרות.

רק בארץ מקובל לנסוע 20-30 קמ”ש מעל המותר ולא לקבל דוחות. לחנות באדום-לבן או בחניה כפולה ולחסום נתיב כי הנהג צריך משהו מחנות ממול.

החניות יקרות בכל אירופה במרכזי בערים. לפני שאתה מגדיר את איטליה כ “יקרה בטירוף” בחניות, תשווה אותה לוינה או אמסטרדם או לונדון או פריס.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: הסיבה המפתיעה להקמת "החומה של ג'ינגיס חאן"

בהודו ביצעו 4000 בדיקות לכל מיליון של אוכלוסיה.

לשם השוואה, בארה”ב ביצעו 72000 בדיקות לכל מיליון של אוכלוסיה. בישראל 80000.

מאלה שנבדקו, 5.6% נמצאו חיוביים.

המצב בהודו חמור מאוד.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: הקפצת מחירים ב airbnb

אני נכנס מהמחשב, לא באינקוגניטו, ואין לי שום תופעה של הקפצת מחירים.

יותר מזה, במהלך החיפושים אני נכנס לפחות 10 פעמים לאתר AIRBNB, רואה אותה דירה, והמחיר נשאר בדיוק אותו הדבר (בפאונד\יורו, המחיר בשקלים משתנה טיפה לפי השער ).

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • גלישה בחו"ל עם wecom ו Airalo

רציתי לדווח על שתי החברות האלה.

wecom זה בעצם we4g לשעבר. חבילת חו"ל שלהם עולה 49 שח לחודש לחבילה של 50 ג'יגה, בנוסף 20 שח על משלוח הסים ואיקטוב של החבילה.

Airalo זאת חברה שמוכרת esim. יש להם חבילה אירופאית ל 39 מדינות. 1 ג'יגה עולה 5 דולר, 3 ג'יגה עולה 13 דולר ויש חבילות גדולות יותר. אני הזמנתי 3 ג'יגה.

היינו באיזור היער השחור , גרמניה , שוויץ וצרפת. שתי החבילות עבדו בכל המדינות, עם מעבר אוטומטי כשעוברים את הגבול. רק במקרים בודדים היינו צריכים לעשות ריסטרט לטלפון שבו היה הסים של וויקום.

באייראלו, באופן מוזר, הטיקטוק היה חסום בזמן שהייתה גלישה בכל אתר אחר שניסינו.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: אגם בלטון

אנחנו נוסעים בקיץ, וזה בנק האפשרויות שלי. כמובן שיש עוד.

פארק מיםBEBÓ AQUAPARK

פארק חבלים והרפתקאותZamárdi Adventure Park

פארק חבלים וקיר טיפוסhttp://kalandparkbalaton.hu/

פארק מיםhttp://annagora.com/en/

מסלול קארטינג, גם לילדים מעל 1.30http://www.balaton-gokart.hu/

פארק הרפתקאותhttp://www.kalandpart-fured.hu/

אגם מים חמים ועיירה יפה, שוק.Heviz termal lake

עיירה יפה, גן חיות, טירה Veszprém

עיירה, ארמון, שוק (רביעי ושבת), מוזיאון המרציפן, טיילתKeszthely

פסטיבל מוזיקה ZAMARDI

Szigliget Castle

Lake Cave Tapolca

הטיילת ב - Balatonfured - ברבורים, ברווזים, נגנים, יין, ממתקים, מזכרות- מקסים.

. מסלול ההליכה הסמוך - קצר, לא קשה, נוף מקסים Loczy ב - Balatonfured - מערה קטנה יחסית, ביקור,

פארק שעשועים והרפתקאות, מגלשות הריםBalatonibob Szabadidőpark, Serpa Kalandpark

Tihany is a very interesting place to visit here: a thousand year old monastery, beautiful forest next to the Lake, interesting vulcanic structures can be found here.

מעבורת עם רכב מטיהאני לסיופוק

חוף ים בתשלום עם מגלשות ופעילויות מים. מציל, חנויות, מסעדותCsopak Strand

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: טיול לחבל לימבורג בבלגיה\הולנד

כתבתי על כל הטיול בבלוג שלי.

https://www.lametayel.co.il/he/blogs/3436860

יש שם גם פוסט על הטיול הקודם שלנו בקיץ 2017 להולנד.

dmitrys
      dmitrys
    • RE: טיול כוכב משפחתי בהולנד 19.6.17-26.6.17

כמה הערות:

1. מוזיאון נאטורליס סגור.
      2. תכינו מראש תכנית ליום גשום, ותחשבו על מה לוותר מהתכנית הנוכחית.
      3.  יש 5 שווקי גבינות בהולנד, כל אחד ביום אחר. אולי תבחרו בשוק אחר, כי אלקמאר זה די רחוק. http://hollandcheesemarkets.com/en/
      4. חנות דקטלון? מה כל כך מיוחד בה? אם קניות של ציוד ספורט, אז אולי עדיף כפר עודפים בטאביה (איפה שהספינה) או חנות עודפים של נייקי ליד מיודן או קניון אלמרה. כל אחד פתוח עד מאוחר בחמשו”ש, אפשר לנצל זאת אחרי יום בילוי. תבדקו שעות פתיחה באתרים של החנויות.
      פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: זהירות - ביטוח ביטול השתתפות עצמית לרכב

אני עשיתי ביטוח החזר השתתפות עצמית דרך https://www.worldwideinsure.com/

יש עוד חברות כאלה.

אני מעולם לא הפעלתי את ביטוח, כך שלא יכול להעיד אם הם באמת מחזירים את הכסף, אבל האינטרנט מלא בתגובות טובות לגביהם.

dmitrys
      dmitrys

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dmitrys

• RE: "אהבת ישראל" ביוון

התקשורת מדווחת על כל תקרית כי זה מה שמוכר. גם שוויצרי אחד שקילל דוסים ב 3 הזדמנויות שונות נרשם כ 3 תקריות אנטישמיות. כל מי שנסע לאירופה מהעבודה דיווח שלא ראה שום דבר אנטי ישראלי. הם רובם משפחות עם ילדים ומדברים עברית ברחובות. זה כולל את המדינות הכי אנטי ישראליות כמו צרפת, ספרד, בלגיה.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: התלבטות בבחירת יעד לטיול אבא ובן חייל

בברלין לא הייתי, אבל פראג יותר מרשימה מבודפשט בכל מה שקשור ליופי של העיר. גם שווקים יש יותר לדעתי

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: שאלה על תחבורה ציבורית באתונה - מטיילת לבד

בפעם האחרונה שהיינו באתונה הזמנתי הסעה דרך בוקינג. ניתן לבטל עד שעות לפני המועד, הנהג אמור לעקוב אחרי לוח הנחיתות והמחיר משולם מראש כך שאין הפתעות. בלי קשר, יש אתר תחב"צ נוח ובאנגלית, אפשר לבדוק לוחות זמנים גם של מטרו וגם של אוטובוס. התחבורה הציבורית בטוחה.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: אלעל - מה עלות המושב ומזוודה לטיסה לבודפשט בפברואר?

אם זה מעניין מישהו, ההושבה עולה 25 דולר לאדם לכיוון, והמזוודה 23 קילו עולה 55 דולר לכיוון.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: אלעל - מה עלות המושב ומזוודה לטיסה לבודפשט בפברואר?

בפעם הקודמת שעשיתי את זה, וראיתי שלא שווה לי לקנות את הכרטיס הזול ביותר, כשחזרתי אחורה המחיר עלה. לא זוכר אם זה היה באלעל או בארקיע. אבל המחיר עלה. חשבתי אולי יש למישהו תשובה מניסיון של חורף קודם.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • אלעל - מה עלות המושב ומזוודה לטיסה לבודפשט בפברואר?

יש הבדל של $50 בין כרטיס לייט לבין קלאסיק, שכולל הושבה ומזוודה. לכל אדם ולכל כיוון.

הבעיה שאנחנו 4 אנשים, אבל לא צריכים 4 מזוודות. אי אפשר לבחור בהזמנה אחת כרטיסים מסוג שונה.

אני מנסה להבין אם כדאי לי להזמין כרטיסים לייט או קלאסיק. לשם כך אני מנסה לברר מה תהיה עלות של הושבה ומזוודה אם אני מזמין לייט.

לא ניתן לבדוק באתר של אלעל או להשיג אותם בציט.

אשמח לעזרה למי שיש ניסיון.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: הטיסה תופעל ע"י ארקיע באמצעות מטוס חכור

תודה על התגובות. כשרכשתי את הטיסה היה רשום שהטיסה מופעלת על ידי ארקיע. חשבתי שזה אומר שיהיה מטוס וצוות שלהם, לא צ'ארטר זר. כנראה מותר להם לשנות מתי שנוח להם. אני לא הולך להילחם על זה, נקווה שיהיה בסדר.

נ.ב. מה יהיה עם כל שרשורי הספאם ? זה אותו משתמש, כנראה בוט, אי אפשר פשוט לחסום אותו?

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: הטיסה תופעל ע"י ארקיע באמצעות מטוס חכור

גם ההיגיון שלי אומר שארקיע אחראית, אבל יכול להיות שהם כיסו את התחת מכל הכיוונים. חשבתי אולי יש למישהו ידע מעשי.

יש עדיין יותר משבוע עד הטיסה, אבל תאריך ביטול המלון כבר עבר. וגם כל הטיסות של ארקיע באותו שבוע מופיעות כמופעלות על ידי מטוס חכור. אקח את הסיכון, נראה לי סיכון קטן מאוד.

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • הטיסה תופעל ע"י ארקיע באמצעות מטוס חכור

הזמנתי טיסה של ארקיע, לא היה רשום שהיא מופעלת על ידי מטוס חכור.

כעת קיבלנו הודעה שכן. באתר מופיעה הערה כמו בכותרת.

השאלה אם במקרה של ביטול, במיוחד בטיסת חזור, האם זאת אחריות של ארקיע להוציא טיסה , או שהם יכולים להפיל את האחריות על החברה הזרה?

במקרה של איחור .

האם ניתן לבטל את הכרטיס ולקבל החזר מלא בגלל שהם שינו את המטוס?

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys
    • RE: המלצה על esim של bnesim
      @דורון1
      למישהו יש ניסיון עם החברה הזו בארה"ב.
      בינתיים ממה שבדקתי היא הזולה והנוחה ביותר (הרבה יותר זולה מ airalo)
      יש לה תנאים שונים לחבילות וזה די נוח.
      אני נוסע ל 3 חודשים ומתכוון לשלב חבילות בהתאם להתקדמות ולשימוש.

כתבתי bnesim usa review ויש לא מעט תגובות. הראשונה חיובית, היתר לא קראתי.

ראיתי שהמחיר של 1 ג'גה הוא 6.7 שקלים. במחיר כזה, אפשר לקחת סיכון מחושב. לא יעבוד, הלכו 6 שקלים. לא נורא

פורסם בפורום אירופה
      dmitrys
      dmitrys