ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעת איילה גיאוגרפית

פורום אירופה
    איסלנד
    2
    2
    351
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dandan246
      Dandan246 נערך לאחרונה על ידי

בתאריך 25/06/24 יצאנו לטיול ג'יפים לאיסלנד עם חברה איילה, זו היתה חוויה לא נעימה , הטיול התחיל בשינוי טיסות לחברי הקבוצה , חברי בקבוצה טסו בטיסות נפרדות ,בתי המלון ברמה מאוד נמוכה, ג׳יפים פשוטים, מסעדות נחותות ביותר, תפריט דל מאוד והכל מחושב עד כידי כך שתוספת מרק נענה בשלילה ומתבקשים לשלם עבור זה, הכל מאורגן ברמת חיסכון. המדריך ניהל את הקבוצה בצורה קרה ולא מגבשת, בחזרה לארץ חברת התעופה ביטלה את הטיסה , ביקשנו מאיילה לגשת לחברת התעופה לסגור דרכה פיצוי וחזרה לארץ לאחר פניות רבות חברת איילה נאותה להתערב וניתבה את הטיסה דרך קישינב , דרך שגרמה לנו להמתין שעות רבות בשדות תעופה ומעל הכל שולם סך 1050$ מעל הדיל, כל ניסיונות שלנו לקבלת זיכוי לא צלח, ולא ענו לרוב המיילים וכשענו הם הגיבו בתירוצים שונים ומגוחכים, הם מתנערים מכל אחריות, ולכן אני מציע לכם לחשוב טוב לפני שאתם סוגרים טיול עם איילה גיאוגרפית, כי החברה מתנהלת בצורה רשלנית ביותר, אני מדבר כסמנכ"ל רכש ולוגיסטיקה בעבר בחברת הייטק גדולה. ולכן הביקורת שלי מבוססת על ניסיון גדול מאוד בכל הקשור לצורת ניהול ושירותים עם ספקים ולקוחות

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הצועד בנעליו
        הצועד בנעליו @Dandan246 נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@dandan246

לפני כמה חודשים רשמת הודעה מפורטת יותר על אותה חוויה

טיול לאיסלנד איילה גיאוגרפית- חוויה טרגית | פורום למטייל

המלצנו לך לשקול להגיש תביעה, אני גם נתתי לך לינקים למידע רלוונטי לדרכי פעולה ספציפיות,

שקלת? יש איזושהי התייחסות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון