ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול זוגי לצפון איטליה בסוף אפריל

פורום אירופה
    מילאנו ונציה איטליה
    3
    7
    160
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נוסע לאיטליה..
      נוסע לאיטליה.. נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו זוג, מתכננים טיול לצפון איטליה שבוע הבא. נחיתה ביום ראשון בונציה, וחזרה ביום רביעי ממילאנו.

אנחנו מתכננים לשהות לילה אחד בונציה ולמחרת בצהרים ליסוע עם רכב לכיוון הדולומיטים, אנחנו מתלבטים האם לקחת לילה אחד בדולומיטים ולילה אחד באיזור אגם גארדה, או ששווה לקחת שתי לילות בגארדה.

כמו"כ אשמח להמלצות ממי שביקר בתקופה הזו בדולומיטים.., אנחנו פחות בקטע של טרקים ארוכים, יותר בעניין של נופים שווים להצטלם ולהרגע.., ואולי איזה אטרקציה מעניינת..

כמו"כ אשמח אם מישהו יודע על רכבלים פעילים בתקופה הזו, כי ממה שאני מבין הכל סגור.. תודה!

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שמחת הפרטים הקטנים
        שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

זה ממש תפסת מרובה לא תפסת לנסוע יום דולומיטים יום גארדה.. רוב הזמן תהיו ברכב..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • IO.
          IO. @נוסע לאיטליה.. נערך לאחרונה על ידי IO.

@נוסע-לאיטליה

נחיתה בראשון וחזרה ברביעי? זה אומר שיש לכם את שני ושלישי בלבד! (ואולי קצת מרביעי, כתלות בלוז הטיסות ובהנחה שאת הרכב אתם מחזירים במלפנזה).

לא סביר (בעיני כמובן) ״לקפוץ״ גם לדולומיטים וגם לאגם גארדה.

אני ממליצה לכם לוותר על אחד מהשניים. וגם זה בהנחה שאתם מוותרים על הערים (בראשון אולי תספיקו טעימה קצרצרה מונציה).

הייתי בוחרת באגם, משום שהדולומיטים לבדם ״שווים״ יותר, גם כשלא הולכים מסלולים ארוכים. בוודאי אם אתם רוצים ״להרגע״.

תוכלו לטעום מהטבע המשגע בצפון האגם, מהכפרים המקסימים וכמובן מהאגם עצמו (חופים ושיט).

* המלצה - אם אתם רוצים נק׳ נוף משגעת בלי מאמץ: מהעיירה Malchesina (מאוד חמודה גם בלי קשר לרכבל) בצד המזרחי של האגם עולה רכבל (בידקו לו״ז!) לרכס של Monte Baldo. הליכה לא קשה ולא ארוכה צפונה מהתחנה העליונה של הרכבל בנופים משובחים תביא אותכם לנק׳ תצפית נפלאה לכיוון הדולומיטים והאגם (יש שם עוד מסלולים מצויינים אבל כתבתם שאתם לא מחפשים ללכת הרבה). אם אתם בוחרים באופציה הזו - שווה ממש להקדים לשעת פתיחת הרכבל (תבואו קצת לפני). קראתי שאחכ יש תור והמתנה בעלייה ואתם קצרים בזמן... אני בירידה נאלצתי להמתין קצת (לפחות 20 דק, למיטב זכרוני; בעלייה הגעתי קצת לפני הפתיחה ועליתי ברכבל הראשון).

נוסע לאיטליה.. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • נוסע לאיטליה..
            נוסע לאיטליה.. @IO. נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-לאיטליה

נחיתה בראשון וחזרה ברביעי? זה אומר שיש לכם את שני ושלישי בלבד! (ואולי קצת מרביעי, כתלות בלוז הטיסות ובהנחה שאת הרכב אתם מחזירים במלפנזה).
            לא סביר (בעיני כמובן) ״לקפוץ״ גם לדולומיטים וגם לאגם גארדה.

אנחנו באמת מגיעים לונציה בראשון בערב, אבל תכננו להעביר שם את כל יום שני, ובערב ליסוע לכיוון ההרים לישון שם לילה, למחרת (יוש שלישי) לטייל בדולומיטים קצת, ובערב להגיע לאיזור גארדה לישון שם, והטיסה חזור ממילאנו היא ב11 בלילה למחרת, אז ככה שיש לנו עוד יום באיזור גארדה.

אנחנו מאוד מעוניינים להספיק את הנופים של הדולומיטים קצת.., לכן השאלה היא אם זה מצדיק את המאמץ, או שעדיף לקחת שתי לילות בריבה דל גארדה, וביום הראשון לקפוץ קצת לאיזור הדולומיטים לדברים היותר קרובים.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • IO.
              IO. @נוסע לאיטליה.. נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-לאיטליה

מבחינתי האישית אין הצדקה ״לקפוץ״ לדולומיטים בכלל בטיול כזה קצר. אבל הטיול הוא כמובן שלכם... 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • שמחת הפרטים הקטנים
                שמחת הפרטים הקטנים נערך לאחרונה על ידי

נסיעה לדולומיטים היא ארוכה.. אם ממש חשוב לכם להיות בדולומיטים, טיילו בונציה בשני, אחרי הצהריים תעלו לדולומיטים, טיילו שם שלישי רביעי ותסעו למילאנו לטיסה ( נסיעה לא קצרה) גם גארדה וגם דולומיטים בטיול כזה קצר זה פספוס בעיניי (אם כי כפי שכתבה קודמתי , זה טיול שלכם ואתם מכירים את עצמכם הכי טוב. יש לי חברה שמטיילת ככה, בעיקר נסיעות, טעימות קצרות בכל מקום וממשיכים הלאה, לי זה נראה פספוס. אבל זה מה שהם אוהבים. זה באמת אישי)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • נוסע לאיטליה..
                  נוסע לאיטליה.. נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על ההמלצות! נראה לי באמת נתמקד בדולומיטים, העניין הוא שרוב הרכבלים סגורים, רציתי לדעת אם יש לכם מידע על רכבלים פתוחים או אטרקציות אחרות מעניינות לזוג.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון