תודה רבה על ההמלצות! נראה לי באמת נתמקד בדולומיטים, העניין הוא שרוב הרכבלים סגורים, רציתי לדעת אם יש לכם מידע על רכבלים פתוחים או אטרקציות אחרות מעניינות לזוג.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נוסע לאיטליה..
-
RE: טיול זוגי לצפון איטליה בסוף אפרילפורסם בפורום אירופה
-
RE: טיול זוגי לצפון איטליה בסוף אפרילפורסם בפורום אירופה
@נוסע-לאיטליה
נחיתה בראשון וחזרה ברביעי? זה אומר שיש לכם את שני ושלישי בלבד! (ואולי קצת מרביעי, כתלות בלוז הטיסות ובהנחה שאת הרכב אתם מחזירים במלפנזה).
לא סביר (בעיני כמובן) ״לקפוץ״ גם לדולומיטים וגם לאגם גארדה.אנחנו באמת מגיעים לונציה בראשון בערב, אבל תכננו להעביר שם את כל יום שני, ובערב ליסוע לכיוון ההרים לישון שם לילה, למחרת (יוש שלישי) לטייל בדולומיטים קצת, ובערב להגיע לאיזור גארדה לישון שם, והטיסה חזור ממילאנו היא ב11 בלילה למחרת, אז ככה שיש לנו עוד יום באיזור גארדה.
אנחנו מאוד מעוניינים להספיק את הנופים של הדולומיטים קצת.., לכן השאלה היא אם זה מצדיק את המאמץ, או שעדיף לקחת שתי לילות בריבה דל גארדה, וביום הראשון לקפוץ קצת לאיזור הדולומיטים לדברים היותר קרובים.
-
טיול זוגי לצפון איטליה בסוף אפרילפורסם בפורום אירופה
הי, אנחנו זוג, מתכננים טיול לצפון איטליה שבוע הבא. נחיתה ביום ראשון בונציה, וחזרה ביום רביעי ממילאנו.
אנחנו מתכננים לשהות לילה אחד בונציה ולמחרת בצהרים ליסוע עם רכב לכיוון הדולומיטים, אנחנו מתלבטים האם לקחת לילה אחד בדולומיטים ולילה אחד באיזור אגם גארדה, או ששווה לקחת שתי לילות בגארדה.
כמו"כ אשמח להמלצות ממי שביקר בתקופה הזו בדולומיטים.., אנחנו פחות בקטע של טרקים ארוכים, יותר בעניין של נופים שווים להצטלם ולהרגע.., ואולי איזה אטרקציה מעניינת..
כמו"כ אשמח אם מישהו יודע על רכבלים פעילים בתקופה הזו, כי ממה שאני מבין הכל סגור.. תודה!
-
RE: עזרה בתכנון טיול טבע בצפון איטליה בסוף חודש אפרילפורסם בפורום אירופה
הי, אנחנו זוג, מתכננים טיול לצפון איטליה שבוע הבא. נחיתה ביום ראשון בונציה, וחזרה ביום רביעי ממילאנו, אנחנו מתכננים לשהות לילה אחד בונציה ולמחרת בצהרים ליסוע לכיוון הדולומיטים, אנחנו מסתפקים אם לקחת לילה אחד בדולומיטים ולילה אחד באיזור אגם גארדה, או ששווה לקחת שתי לילות בגארדה. כמו"כ אשמח להמלצות ממי שביקר בתקופה הזו בדולומיטים.., אנחנו פחות בקטע של טרקים ארוכים, יותר בעניין של נופים שווים להצטלם ולהרגע.., ואולי איזה אטרקציה מעניינת.. כמו"כ אשמח אם מישהו יודע על רכבלים פעילים בתקופה הזו, כי ממה שאני מבין הכל סגור.. תודה!