ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב לחוף המערבי

פורום צפון אמריקה
    השכרת רכב מערב ארהב
    4
    13
    238
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avi_ei
      avi_ei נערך לאחרונה על ידי

ע

טיול בחוף המערבי בחגים (ספטמבר-אוקטובר) כשהכוונה לקחת את הרכב בשדה בסן-פרנסיסקו והחזר הרכב בשדה בלאס וגאס - מתאריך 20/09 ועד 08/10

בדקתי כרגע רק ב-Alamo מהם שכרנו רכב בטיול הקודם לפני 6 שנים לחוף המזרחי

עלות השכירות של רכב ברמה של Chevrolet Equinox כולל ביטוח מורחב - 1150$

האם יש לכם המלצות על חברות השכרה נוספות מומלצות ?

המלצו נוספות ודגשים לגבי השכרת רכב עפ"י נתונים הטיול שלנו ?

האם יודעים מהם הרכבים באותו Class ב-Alamo כי באתר שלהם לא מפורט ?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שתוכל להשיג רכב דומה במחיר זול יותר. למשל אתר אוויס העולמי הציעה לי פורד אדג' (אותו גודל) תמורת 1000 דולר בדיוק, עם 90 דולר הנחה על תשלום מראש (עם דמי ביטול). זה כבר כולל 100 דולר של דמי החזר. וזו פשוט הבדיקה הראשונה שעשיתי בלי מאמץ ובלי לחפש הנחות. יתכן שיש אפשרויות זולות יותר.

אני תמיד ממליץ לבדוק בכמה וכמה אתרים. למשל אוויס והרץ העולמי והישראלי, אלמו האמריקאי ואלומה הישראלי, אופרן, רנטלקרס ועוד. לכל האתרים הישראלים חפש קופונים או לינקים שמציעים הנחה (לרבים מהם יש).

אני לא חושב שיש הבדל מעניין בין חברות ההשכרה (לא סוכנים) – אוויס, הרץ, אלמו, נשיונל, ואחרים. דולר ובאדגט עשוים להיות פחות טובים.

חשוב לבדוק מחיר כולל לצרכים שלכם. כמובן דמי החזר. במקרה שלכם השכרה בקליפורניה אז נהג נוסף אמור להיות חינם. ואין כבישי אגרה אבל יש כמה גשרים, וחשוב לבדוק מה הפתרון והעלות של גשרי האגרה אם רלוונטי.

לא יודע מה זה "ביטוח מורחב". בגדול השכרות בארה"ב כוללות כמעט תמיד ביטול השתתפות עצמית. אז לא יודע מה ההרחבות שמציעים לך ועד כמה הן מעניינות.

אני לא בטוח שהייתי בוחר רכב כמו האקווינוקס. אם אני זוכר נכון אתם שלושה אנשים. אם יש לכם 3 מזוודות, 3 טרולי, 3 תיקים ואולי ציידנית, שקיות ועוד זה עשוי בהחלט להיות גבולי בלי לקפל חלק מהמושב. כמובן שאם יש לכם פחות ציוד אז זו לא בהכרח בעיה.

באותו אתר של אוויס העולמי ראיתי גראנד צ'רוקי (רכב 7 מקומות מה שאומר שמקפלים את השורה השלישית ויש המון מקום) תמורת 170 דולר יותר מהפורד אדג'. לטעמי זה הפרש ששווה לשלם.

avi_ei 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • avi_ei
          avi_ei @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה רבה על המענה המפורט כתמיד

אכן אני אבדוק ביתר החברות שציינת

הנסיעה מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס תהיה דרך כביש 1 - האם גשרי אגרה שציינת אפשר לשלם במקום ומה החסרון בכך אם בכלל

בציינתי שברולט אקווינוקס כי ב-Alamo זה הרכב שמופיע בדרגת הרכבים הגדולים יחסית ע"מ שיוכל להכיל לפחות 3 מזוודות+ (יש לנו לא מעט נסיעות עם כל המזוודות)

בטיול בעבר בחוף המזרחי Alamo שדרגו אותנו (בתשלום כמובן) מיונדאי טוסון שהזמנתי במקור לגראנד צ'ירוקי בחלק הראשון ולפורד אדג' בחלק השני והרכבים הללו היו אחלה

תודה על הסיוע כתמיד

• avi_ei
            avi_ei @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

לאחר בדיקה בחברות שצוינו להלן הממצאים שחלקם משונים ?!

רק באתר אוויס העולמי יש אפשרות לבחור גרנד צ'רוקי

באויס, הרץ ניתן לבחור גם בפורד אדג'

בכל יתר החברות (אלמו, אופרן, אולמה) הרכב שניתן לבחור בקטגוריה שנראית מתאימה - שברולט אקווינוקס

משום מה באויס ישראל לעומת אויס העולמית המחיר לרכב זהה (פורד אדג') הוא כפול !? 6100 לעומת 2800 ש"ח ??

באויס האם ניתן להסתפק ב-LDW וצד שלישי שכלול במחיר בלי הרחבות נוספות ?

באויס המחיר לגרנד צ'רוקי הוא 3349 ש"ח ולפורד אדג' 2799 ש"ח (נראה כרגע עדיפים כי רק הם מציעים בגלוי גרנד צ'רוקי שהוא גדול מהפורד אדג' ויש לי ניסיון עם ה-JEEP מהטיול הקודם).

תוספת ניווט 38 ש"ח ליום, תוספת ביטוח מטען 10 ש"ח ליום ותוספת כבישי אגרה 35 ש"ח ליום מה שמייקר מאוד את המחיר ולהבנתי על שלושתם אפשר לוותר !?

שאלה אחרונה: אני מבין שכל המחירים לא כוללים את דמי ההחזר במידה אחרת שיכול להגיע ל-150$ ? (לא הצלחתי לראות מה התעריף באויס העולמית)

דעתך, המלצתך ?

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • אנשיםטובים

כמובן שכדאי גם לבדוק ביורופקאר (עולמי וישראל), סיקסט עולמי ושלמה הישראלי ועוד. כולם טובים. פשוט לרוב הם היו יותר יקרים עבורי בארה"ב, אבל כל נסיעה כדאי לבדוק שוב.

לטעמי האישי אין צורך בשום הרחבה של הביטוח, ואין צורך במכשיר ניווט או ביטוח מטען. לא ידוע לי שלביטוח המטען של חברת ההשכרה יש יתרון על פני ביטוח מטען שהוא חלק מביטוח נסיעות. ומכשיר ניווט יש לי בכיס וקוראים לו טלפון. מה גם שבהרבה מאד רכבים תקבלו ניווט מובנה ברכב גם בלי לשלם. אבל כמובן שזו דעתי האישית ואין בדברים אלו משום המלצה

לפי מה שאני רואה באתר של אלמו למשל, יש רכבים גדולים יותר, אבל הם לא ניתנים להשכרה חד כיוונית (או לפחות לא להחזר בוגאס).

לגבי דמי החזר – באתר של אוויס העולמית לפחות, אחרי שעוברים את מסך בחירת הרכבים יש את מסך התוספות. שם כבר כתוב המחיר הכולל, ואם תפתח את הפירוט תראה 100 דולר דמי החזר. באלמו לא ראיתי התייחסות ספציפית ולכאורה לפי האתר העולמי אין דמי החזר כי אין שום הסתייגות. אבל אני לא בטוח. תמיד אפשר לצלצל למרכז ההזמנות (ישראל או עולמי על פי הנסיבות).

הבעיה עם מספר המזוודות ברכב שזה מאד לא מדוייק

מחד – כי זה תלוי בגודל ובצורה המדוייקת של המזוודות

מאידך – כי יש לכם לא רק מזוודות. הזכרתי כבר טרולי, תיקים ואולי ציידנית. אבל יתכן גם אוכל, שישיית מים, שקית עם בגדי החלפה, שקית עם בגדי ים ומגבת, שקית עם סווטשירטים וכדומה. מה בדיוק זה תלוי בכם כמובן.

אגב, אני אף פעם לא בונה על שדרוגים. אם אתם חושבים שאתם צריכים רכב גדול יותר – תשלמו עוד כמה גרושים. לקוות לשדרוג זה רק אם לא תתאכזבו אם לא.

לגבי כבישי אגרה – באזור שלכם לא בטוח בכלל שתיסעו בכביש אגרה. אבל למשל כמה גשרים באזור סן פרנסיסקו (כולל גשר שער הזהב) הם כבישי אגרה. ויש עוד כמה. האגרה היא לא תמיד דו כיוונית (למשל אני חושב שבגשר שער הזהב האגרה היא לנכנסים לעיר ולא יוצאים). בהחלט סיכוי לא זניח שלא תיסעו באף כביש כזה, וסביר שבכל מקרה לא יותר מפעמיים.

נתקלתי באתר הזה שמציג את רשימת כבישי האגרה בקליפורניה https://www.thetollroads.com/driving-the-toll-roads/tolling-accounts/what-is-fastrak/fastrak-throughout-california.

בהרבה (כל?) מקרים אין אפשרות לתשלום במקום. אפשר לשלם בדיעבד באתר האינטרנט, ו/או להרשם למנוי כזה או אחר. אבל הכי פשוט לתת לחברת ההשכרה לטפל בזה. למשל אלמו תשמח לטפל בזה עברוכם תמורת דמי שירות של 5 דולר לכל יום שנסעתם בכביש אגרה (ועד 30 דולר להשכרה). אוויס טיפה יותר יקרים - 7 דולר ליום שימוש ותקרה של 35 דולר להשכרה. אז גם אם יצא לכם פעם או פעמיים, בשביל כזה סכום לא הייתי חושב בכלל ונותן להם לטפל בזה.

אבל אם בחרתם בחברה שלא מציע שירות כזה (של תשלום אגרה רגיל בתוספת עמלה סבירה), צריך להבין עד כמה זה צריך לעניין אתכם ואם כן, מה הפתרון שרלוונטי לכם. בזמנו למשל הוזכר שחברת דולר (במזרח, לא במערב) לא מציעה פתרון זול. לא יודע אם זה עדיין נכון ו/או נכון למערב.

אגב, לגבי הנחות – המדיניות שלי היא לחפש הנחות רק אצל מי שמראש יצא הכי זול (או קרוב מאד לזה). הנחות המדוברות הן לרוב 5-10 אחוז. אז הן לא יהפכו מישהו יקר למישהו זול. אבל הן יכולות להפוך מישהו זול למישהו זול יותר. אז אחרי שבחרתי את הספק אני מנסה לראות אם יש לו הנחות. שווה לשאול חברים במקומות עבודה גדולים / הייטק / ארגוני צרכנות. למשל חיפוש גוגל פשוט של "אופרן חבר" העלה לינק שנותן 4% הנחה.

גם באתרים זרים אפשר לפעמים למצוא הנחות. דורש קצת יותר מאמץ, אבל למשל יש דילים למועדוני הנוסע המתמיד של חברות התעופה (לרוב לא באמת צריך להיות חבר).

• הצועד בנעליו
                הצועד בנעליו @avi_ei נערך לאחרונה על ידי הצועד בנעליו

@avi_ei

יש לך הנחה מקדימה שאם רשום גרנד צ'רוקי אז תקבל גרנד צ'רוקי.

ההנחה לא נכונה, אתה תקבל רכב שלפי דעת חברת ההשכרה מאותה קבוצה, וכמו שכל ירקן שם את העגבניות היפות למעלה כך כנראה שאתה תשונמך רכב טוב פחות.

יש תחנות/חברות שאתה יכול לראות באתר האינטרנט שלהן את צי הרכבים האמיתי. דורש חפירת עומק ארוכה ופעמים רבות המידע לא קיים.

אצלך גודל הרכב קריטי כך שאם תקבל קצת קטן יותר - אתה בבעיה.

לא הייתי בונה על שדרוג במקום, במיוחד אם מבחינתך השדרוג קריטי. ואם השדרוג במקום מאוד יקר? ואם בכלל לא יהיו מכוניות פנויות ברמת השדרוג הזו?

בטיול שרובו רכוב מבחינתי הכלל הוא להזמין דרגה אחת גבוהה ממה שנראה כנחוץ, לא נמוכה מהנחוץ. לדוגמה בגרמניה אני בד"כ מעריך שאני אצטרך רכב ברמה של סקודה אוקטביה, מזמין ברמת סקודה סופרב, ובסוף מקבל בתחנה - סקודה אוקטביה.

רוב הסיכויים שתשתמשו בסלולרי שלכם לניווט ולא של חברת ההשכרה, תדאגו שבתוכנת הניווט יהיו גם מפות off line

ביטוח מטען יש לך כנראה דרך ביטוח הבריאות (תבדוק),

עניין הביטוח הוא אישי. אני בודק שהביטוח לנזקי גוף לצד שלישי (נניח פגיעה בהולך רגל) מספקים. פגיעה כזו יכולה לעלות מאות אלפי דולרים ולהגיע למיליונים, סכומים שיכולים לשבור אותי כלכלית.

לעומת זאת תשלום השתתפות עצמית של כמה מאות דולרים לא בדיוק ישמח אותי אבל אני לא אגיע בגללו לפת לחם.

אני יודע שרוב האנשים נוהגים הפוך ממני. כך אחד נוהג כפי שמתאים לו.

ממליץ שתבדוק את ה road side assistance אם כלול או לא ולאיזה טווח. יכול להצטבר לסכומים ניכרים.

אחרי שהחלטת על הסוכן/זכיין דרכו אתה רוצה להזמין את הרכב תחפש הנחה,

יכול להיות דרך הרשמה למועדון הלקוחות של החברה, הנחה דרך כרטיסי אשראי מסוימים, דרך מועדוני "מתמיד" של חברות תעופה שונות וכו'.

• avi_ei
                  avi_ei נערך לאחרונה על ידי

תודה לכם

אני חושב שאלך (עדיין לא סגור על זה) על גרנד צ'רוקי דרך אוויס העולמי (הם מגדירים באתר Grand Cherokee L או שקול ו- Group S Chevrolet Traverse או שקול - זה בכלל בלבל אותי) מדובר ב-7 מקומות ובגלל שאנחנו 3 נוכל לנצל את השורה השלישית עבור המזוודות.

הנחות ממועדונים תקפים רק באתרי החברות בישראל והמחירים בישראל מגיעים למחיר כפול מהמחיר באתר העולמי - יתכן ? (השוואתי את ה-Ford Edge כי זה היחיד שמופיע גם באתרי החברות הישראליות וגם באתר העולמי וההבדל הוא כפול במחיר !?!? 3200 בארץ לעומת 5700-6500 בחו"ל

אם אזמין את הצ'רוקי והוא לא יהיה להם במעמד המסירה - האם החלופה חייבת להיות גם עם 7 מקומות ?

תודה שוב לכולם.

• אנשיםטובים

אם אתה מזמין באוויס עולמי, ראיתי באתר שלהם קוד S598900 שהוריד עוד כמה גרושים. בטח יש עוד כאלה

אין לי תשובות לשאר השאלות

• אנשיםטובים

אגב, אני חושב שלא קריטי אם תקבל רכב טיפה יותר קטן. כלומר זה מבאס, בייחוד שהזמנת ושילמת. אבל כמו שכתבת במקור - אתם יכולים להסתדר כם עם אקווינוקס, פשוט יהיה פחות נוח ואולי תאלצו לקפל מושב.

אז אני לא הייתי מנסה להתקדם דרגה נוספת לטאהו או מיניואן

• רונן1
                        רונן1 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם, מתפרץ לשיחה, כמה זמן מראש כדאי להזמין רכב לארה"ב בעיקר שמדובר על רכב גדול, אנחנו חמישה (ומזוודות), על איזה רכב הייתם ממליצים? תודה

• הצועד בנעליו
                          הצועד בנעליו @רונן1 נערך לאחרונה על ידי

@רונן1

אני נוהג להזמין עם אופציית ביטול בחינם או כמעט חינם, במיוחד בימים טרופים אלו כשטיסות מתבטלות.

אז אני מזמין המון זמן מראש וכשרלוונטי מבטל או משנה.

רלוונטי אם השתנו תוכניות או גיליתי ירידת מחירים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • הצועד בנעליו
                            הצועד בנעליו @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei

ככל שאני מכיר הנחות בזכות חברות מועדון, נגיד אוויס העולמי, היא לכולם.

כנ"ל גם מועדוני נוסעים מתמידים.

דרך כרטיסי אשראי ישראליים יכול להיות שיהיו תקפים רק להזמנה דרך ישראל, אמריקן אקספרס לפעמים יוצא דופן

שני ההסברים המיידים להפרש כל כך גבוה בעלויות, במיוחד מול ארה"ב יכולים להיות:

1. ביטוח, אמריקאים לא חייבים את כל הביטוחים שישראלי חייב. תבדוק. אני לפעמים משתמש באתר הבריטי כדי לוודא.
                            2. סתם מתח רווחים גבוה של הסוכן/זכיין הישראלי

• אנשיםטובים

לשאלה של רונן:

בגדול, סביר שגם אם תזמינו שעות לפני ההמראה יהיה לכם רכב. בקטן – לא רואה סיבה לדחות. אבל – לפעמים חודשים רבים מראש המחיר גבוה, כי עדיין לא פורסמו מחירים לעונה ואלו מחירי "ברירת מחדל". המחיר יורד ומתייצב סדר גודל של חודשיים לפני.

אבל בתוך החודשיים האחרונים – ברגע שהטיסות סגורות אני לא רואה סיבה לא להזמין רכב.

איזה רכב לחמישה אנשים עם ציוד? בוודאות רכב 7 מקומות. לא פחות ממיניואן או SUV גדול כדוגמת הטאהו. אם יש הרבה ציוד או שהטיול מאד מתגלגל הייתי שוקל בחום את הסאברבן שהוא הרכב הכי גדול (מתחת לואן מלא). אבל לגבי הסאברבן – הוא כלכך גדול שלא תמיד נכנס בכל מקום, לי היה קשה יותר לנהיגה בשלבים מסויימים, והוא גם יותר יקר. אז אם אין לכם הרבה ציוד לא בהכרח הייתי לוקח אותו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון