נהג מומלץ בדרום המישורי של הודו
-
טוב וורקאלה ממה שאני קורא מאוד מומלץ אבל הים מסוכן ובטח אין שם שנורקלים כמו באנדמן. נראה לי שאקנה את הכרטיס הבינלאומי עם חזרה מקוצ׳י. הנטיה שלי עכשיו היא ״להישאר בהודו״ אם כבר אני בהודו. אשתי תחזור ארצה כ10 ימים לפני….. אז או שאטוס בתוך הודו (מה עוד מומלץ בסוף ינואר חוץ מגואה) או שאחזור מקוצ׳י יבשתית לעוד 10 ימים בדרום ואולי גם לוורקאלה?. רעיונות בהודו לשליש האחרון של ינואר רוני?
-
כמה בועטת ראג׳אסטן?
-
רג'אסטן אהובתי. ינואר כיפי שם.. יבש ולא חם אפילו קר בערבים. יש לי להציע לך נהג/מדריך. שבוע, אבל בלי ים.
מקוצ'ין למונאר ולמטעי התה שלה. משם ל Aanamalai Tiger Reserve (לא הייתי, נראה מעניין ובטח לך). גם כאן אין ים אבל יש תה.
איי מונרו (לא הייתי) בדרך לוארקאלה (שים לב שזו נסיעה דרומה)
-
מתכנן בשלב זה לעשות עם אשתי: מונאר, אלפי, קוצ׳י ב9 ימים ברוטו ואחר כך כנראה עוד 10 ימים לוואטאקנל אולי דרך פארק הטיגריסים (למה חשבת שהוא מתאים לי?) ומשם בגדול לוורקאלה. אני יודע שזה שני לופים שאפשר לעשות באחד אבל זה מה שהאילוצים מכתיבים. פחות מתאים לי לבד ברג׳אסטן… זה לא הבעיטה שהבנתי שהיא פחותה מזו של המיין באזר, זה יותר ״האטרקציות״ של ראג׳סטן שפחות מושכות אותי ויתכן שאני טועה כמו שטעיתי לגבי אמריצר שבסוף מאוד אהבתי.