מומחי איזי גט ולאוו קוסט
-
שבת שקטה
אז לפני כמה ימים גילתי במקרה שהטיסות שלי לניס ומניס בוטלו לפסח
אחרי יומיים הכיע מייל מסודר
מה מגיע אני ידע מניסיון
השאלה שלי האם יש סיכוי לבקש לקבל זוג כטיסי טיסה באותם תאריכים למה אחר באירופה (לדוגמא מילאנו אפילו פחות ק"מ) ולא לשלם הפרשי מחיר
כי לפני 3 חודשים שהזמנתי את הכטיס המחיר היה זהה 220 יורו לאדם הלוך ושוב
יש לי סיכוי בכלל או שכדאי לחפש יעד חלופי כבר ולקבל החזר מלא.
תודה לעונים דב
-
באיזיג'ט אפשר בקלות להחליף באופן עצמאי לכל יעד באותה מדינה שפתוח בלוח הטיסות. הבעיה שאחרי שאיזיג'ט ביטלו את קו ת"א פריז לא נשאר להם אף יעד נוסף מתל אביב לצרפת.
אני מציעה לך לבדוק האם יש טיסה ישירה של אלעל לניס באותם תאריכים או פלוס מינוס 24 שעות. אם יש תבדוק מה המחיר ותתכתב איתם בצ'ט ותבקש שיאשרו לך טיסה חלופית בחברת תעופה אחרת. אתה יכול לקרוא על העניין הזה בקבוצת הפייסבוק איזיג'ט ישראל. הם בדרך כלל עונים יחסית מהר בצ'ט. רוב הסיכויים שינפנפו אותך, אבל אם במקרה לא ינפנפו אותך ויתנו לך אישור בכתב (לא בעל פה בשיחה!!!) להזמין אלעל שהוא הרבה יותר יקר ולקבל החזר של ההפרש בין מה ששילמת לאיזיג'ט למחיר הכרטיסים באלעל אחרי הטיסה תשקול אם מתאים לך. הסתכלתי וראיתי ששבוע אחר כך יש טיסות של איזיג'ט לניס, מה שאומר שהם לא יכולים להגיד שביטלו את הקו בגלל המצב הבטחוני (עדיין...) אלא רק ספיציפית את התאריכים שלך, תאריכים שהם לא ביטלו ליעדים אחרים מתל אביב. אם הם יגידו כן תדאג שיהיה לך העתק כתוב של הצ'ט ותזכור לשמור את כרטיסי העליה למטוס כי הם נחוצים לקבלת החזר. אם הם יגידו לא, תנסה את אופציה ב' מילאנו. את התשובה השלילית כבר יש לך, נותר להפסיד רק את הזמן בצ'ט.
בהצלחה!
-
תודה רב ה דבורה על התשובה המהירה והמפורטת אני איתם במייל לא נראה לי שיסכימו לשלם לאל על 1400 דולר על זוג כרטיסים אבל אנסה. במידה ואני מבקש כרטיס חלופי למילאנו הוא מבקש ממני להוסיף כסף אם הטיסות כרגע יקרות יותר? דרך האתר הכוונה.
שבת שקטה
דב
-
לא ברור לי משהו- את איזיג'ט לא ראינו בארץ מאז 7 באוקטובר נדמה לי. אז איך עדיין קונים אצלם כרטיסי טיסה מהארץ כשאין צפי לחזרתם. או שפיספסתי משהו.
-
על הנייר הם אמרו שהם יחזרו לא לפני אפריל 26.
לא לפני... כלומר אולי באפריל ואולי מאוחר יותר ואולי בכלל לא.