ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות/התלבטות לטיול צרפת עם ילדים

פורום טיולי משפחות
    4
    4
    1065
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yairah2
      yairah2 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 3 משפחות עם ילדים בגילאים 6-14.

מתכננים בקיץ טיול שבועיים בצרפת בחלוקה של 5 ימים בפריז והשאר באחד האזורים בצרפת. ההתלבטות שלי – איזה אזור לעשות בצרפת- קיבלתי המלצות על איזור דורדון-פריגור, חבל האלפים הצרפתיים, חבל נורמנדי, עמק הלואר ואני ממש מתלבט איזה אזור לעשות.

אנחנו אוהבים כמובן טבע, אטרקציות לילדים כמו מגלשות ופארק חבלים , עיירות ציוריות בקיצור אין משהו ספציפי אלא שילוב של הכל.

אשמח מאוד להמלצות.

תודה רבה רבה יאיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

מנסה למזער את ההתלבטות

בהנחה שטיסות נרכשו לפריז הלוך וחזור

בהנחה שפריז בכל מקרה חלק מהטיול שותה 5 ימים מתוך 14- כלומר נותרו לך 9 ימים.

היעד של האלפים -רחוק- ומתאים יותר לטיסה לג’נבה- הייתי שומרת אותו כיעד לטיול אחר.

היעד של דורדון-יפיפה,מצוקי,נהרות,מערות (אין מגלשות הרים, יש פארקי חבלים,פעילות נהרות ועוד). הבעיה---- המרחק מפריז כ550 ק”מ כלומר יחייב לינת דרך אחת לפחות בכל אחד מצירי הנסיעה.

היעד של לואר-לדעתי, 9 ימים זה “יותר מדי” ללואר, גם אם המיקוד הוא בלואר המערבי היותר אקטיבי- בתחום של שבוע להערכתי ממצים אותו (כמובן שתלוי בקצב המשפחתי,העדפות וכו-כי אפשר לעשות גם כל יום טיול אופניים ולא לשבוע -אני מתייחסת ל”ממוצע” )

היעד של נורמנדי- דווקא מתאים ל9 ימים, מחייב בין 2-3 לינות .

נקודה נוספת שכדאי שתביאו בחשבון שלינות בבתים,דירות,חוות-ברוב החבלים בצרפת ובוודאי בקיץ מוגבלים לימי כניסה שבת-שבת , כדאי שהמסלול יביא זאת בחשבון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שגיתרון
          שגיתרון נערך לאחרונה על ידי

בשנה שעברה היינו עם הילדים בצרפת כ10 ימים.

עשינו מסלול של שבוע בלואר, יומיים במונט סט מישל ו3-4 ימים בנורמנדי.

מסלול מאוד מגוון ומעניין.

• רחל01
            רחל01 נערך לאחרונה על ידי

היינו בהתלבטות הזו. הילד ביקש אייפל, והחלטנו לזרום. קנינו כרטיסים לפריז, ואז נשאר ״רק״ לתכנן את הטיול. לא הצלחתי להתלהב מנורמנדי + לואר. 

בסוף החלטנו לנסוע לאיזור הארדנים בבלגיה (נסיעה של שעתיים וחצי – שלוש) ולהיות שם שבוע, בצימר קרוב לדינאנט. היה מעולה !!!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון