ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    ארתורס פאס

    פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    3
    3998
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • etay98
      etay98 נערך לאחרונה על ידי

      אהלן, 

      אנו נטייל בדצבמר-ינואר כמעט כחודש. מתחילים מקווינסטאון ועולים צפונה. כחלק מהמסלול, נהיה בפרנק ג’וזף ומשם נמשיך לכיוון נלסון (עם עצירות כמובן).

      קראנו על הפארק הלאומי ארתורס פאס ועל טרק ה-Avalanche Peak, ורצינו לדעת האם מדובר ביעד ‘חובה’ שכדאי להקדיש לו 2 לילות בדרך צפונה לנלסון ופיקטון או שמא מומלץ יותר להמשיך מערבה לכיוון פונקאיקי כדי לראות את סלעי הפנקייק ומשם להמשיך?

       

      אציין שאנו מתכננים לפני כן להיות בקווינסטאון, גלנקורי והסביבה, מילפורד סאונד, וואנקה ומאונט קוק. 

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי


        שום דבר לא חובה. אף אחד לא בודק לך ביציאה בניו זילנד איפה היית. יכול גם להיות שבאותו היום יהיה לך מזג אוויר מחורבן לגמרי בארתורס פאס (כמו שקורה די הרבה) וממילא לא תראה כלום. בניו זילנד יש המון דברים נהדרים לראות, זה אחד מהם. לא תראה אותו, תרוויח משהו אחר, או ההיפך. לא סיפור.

        בכל מקרה, סלעי הפאנקייק זה גג משהו של רבע שעה וממשיכים הלאה. אין הרבה מה לראות שם.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • thomas757
          thomas757 נערך לאחרונה על ידי

          לדעתי, אם אתם אוהבי טרקים אז עדיף בהחלט לעשות את המסלול החד יומי לאבלנץ’ פיק מאשר העצירה של הרבע שעה בסלעי הפנקייק.

          אם מזג האויר הצפוי הוא טוב אז מספיק שם לילה אחד, בבוקר עושים את הטרק ואז ממשיכים הלאה. אם הוא לא טוב אז תוכלו להחליט אם לתת צ’אנס ולחכות לילה נוסף או להמשיך הלאה/לנסוע דרך סלעי הפנקייק.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×