ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קפיצה לאיים באזור אוסטרליה או אאוטבק

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    4
    2930
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שקד12345
      שקד12345 נערך לאחרונה על ידי

היי אני וחבר שלי כרגע נמצאים באוסטרליה, היינו חודש בניו זילנד וב1.8 מסיימים את האיסט קוסט בקיינס.

הטיסה שלנו חזרה לארץ היא ב15.8 ממלבורן.

ההתלבטות שלנו היא האם מקיינס לעשות את האאוטבק או לטוס לפיג'י/ונואטו.

נשמח להמלצות מאנשים שעשו תודה רבה 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mayank
        mayank נערך לאחרונה על ידי

ההתלבטות היא שלכם בהתאם לדברים שאתם מעדיפים.

פיג’י זה יותר חופים ונופש. האאוטבק זה יותר נופים (מדבריים, סוואנה וכדומה).

לטעמי, שבועיים זה לא מספיק זמן בשביל האאוטבק, אבל בהנחה שתטוסו מקיינס לדארווין, תוכל להספיק את ההיילייטס – 3 ימים בקאקאדו וליצ’פילד, 3 ימים בדרך לאליס ספרינגס, 5-3 ימים באולרו, קינגס קניון ורכס מקדונלד. כולל טיסה מקיינס והתארגנות (בהנחה שתסגרו את הדילים בקיינס או בסוכנות כלשהי בחוף המזרחי), זה אמור לקחת לכם 12 ימים. זה אומר שב-13.8 פלוס מינוס תסיימו באליס ספרינגס ותצטרכו לתפוס טיסה למלבורן. 

אישית, אני העדפתי את האאוטבק וזה המקום שהכי אהבתי בטיול שלי באוסטרליה ובניו זילנד, אבל שוב, זה נורא אישי וסובייקטיבי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

האיים זה לא כזו קפיצ- ולא הכי קרוב, ותצטרכו לחזור בזמן לטיסה ממלבורן- ככה שנטו תישארו עם משהו כמו 10 ימים. אם אתם חושבים על שהות על החוף-- זה משהו אחד. אני הייתי חודש בפיג’י לא על החוף, אלא יותר לפגוש את התרבות… ב-10 ימים לא בשביל חוף, תוכלו אולי להיות באי הגדול ובעוד אחד.

• thomas757
            thomas757 נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם קודמיי.

כל אחד משלושת המקומות הוא שונה וצריך להחליט מה אתם יותר אוהבים ולקחת בחשבון את עניין התקציב.

ונואטו היא מדינה מדהימה ומגוונת אבל צריך לקחת בחשבון שההתניידות בין האיים היא בטיסות וזה קצת יקר.

פיג'י גם מדהימה וממש לא חייבים לרבוץ שם על החופים אלא אפשר גם לטייל ולראות תרבות (למען האמת יש חופים לא פחות יפים במקומות קרובים יותר).

האאוטבק האוסטרלי הוא מיוחד מאוד ויראה לכם צד שונה של אוסטרליה ממה שראיתם עד עכשיו. אני חושב שתהיו שם בתקופת הרודיאו במאונט אייזה, שווה לבדוק.

המזל שלכם הוא ששלושת האופציות טובות מבחינת מזג אויר אז רק צריך להחליט.

בכל מקרה תזמינו טיסה שתחזור למלבורן לפחות יום לפני הטיסה לארץ כדי שאם יהיו עיכובים לא תפסידו אותה.

בהצלחה!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון