הצעה לאן להמשיך מסאן מרקוס ?
-
אני שוהה כעת בסאן מרקוס לה לגונה…
החזרה שלי היא בעוד 4 חודשים מקנקון…
שיכללו גם את בליז ומעלה בחופי מקסיקו עד קנקון לחזרה ארצה
זמן יש לי ואשמח להצעות להמשך תכנון הטיול.. חושב אולי גם על קובה/הונדורס...
אני שוקל להמשיל מפה אולי לסאן קריסטובל דה לה קאסה ? אולי משם לפלאנקה ? אך אני תוהה אם אכן אגיע בסוף לפלאנקה אז האם יש טעם לחזור חזרה לגווטמלה בשביל טיקאל:) ? או שגם ככה חייב בכדי לעבור לבליז איך שהו...
תודה רבה !!!!
-
האם היית כבר באנטיגואה וסמוק שמפיי- אם לא- אולי כדאי לך לצאת לשם ואח”כ לטיקל ואז להיכנס לפלנקה משם...
-
הגעתי מאנטיגואה לכאן....
סומוק שמפיי אני מאוד מעוניין לבקר.
אך ביום יומיים הקרובים אני צריך להגיע לxela/שלה לבדיקה .. אז אולי משם כבר כדאי לחתוך למקסיקו או שמוק שמפיי קודם?
השאלה בגדול האם אפשרי לוותר על טיקאל אחרי פלנקה שיותר מעניינת כביכול?
בכל אופן המסלול שלי הוא כך שאצתרך איך שהו לחזור לבליז דרום ומשם לעלות למעלה לחופי יוקטן המזרחיים של מקסיקו. הטיסה שלי חזרה היא מקנקון.
האם זהו אולי הדרך הטובה יותר ?
משלה לסן קריסטובל, משם לפלנקה, משם חזרה לגווטמלה לטיקאל, משם לרדת לסמוק שמפיי ומשם כבר לחתוך לבליז וצפונה לחופי מקסיקו-יוקטן ?
-
אם אתה חייב להיות בבליז אז כנראה שזה הכי טוב ותעשה הלוך ושוב לסמוק שמפיי מפלורס או שמסמוק שמפיי תחתוך לריו דולסה ותעלה משם.
אופציה מעט שונה תהיה משלה ללילה באנטיגואה לעלותלסמוק שמפיי ואיך ואז לחצות פלנקה וסן קריסטובל ואז אוטובוס למטייל ממנה תוכל להגיע לקי קולקר, אלא אם יש לך יעדים אחרים בבליז...
-
אוקיי.. תודה רבה !!!!
אשמח לעוד יעדים מעניינים במקסיקו אם עולה לך משהו בראש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות