המלצה לז ארק או מאיירהופן?
-
איפה יותר מומלץ לז ארק או מאיירהופן?
תודה!!
-
מאיירהופן:
- אין צרפתים
- אין אוכל מלא בגבינה
- אנגלית יותר טובה
- צירוף האתרים שבעמק עדיף על לז ארק+לה פלן
- נגיש יותר
לפחות זו דעתי,
יונתן
-
ומצד שני, לזכות לזארק/לה פלאן:

- יש צרפתים.
- האוכל מלא גבינה.
- פחות אנגלית
- נופים יפים
-
תומך ביונתן - אבל בהסתייגותמיירהופן אובר-רייטד בעיני. נכון שיש שני מסלולים שחורים ואחד אדום מאוד טובים בפנקן; והמסלול שיורד לפינקנברג גם נחמד – אבל אין מה להשוות למסלולים בצילרטל ארנה וקלנטבך. במיוחד שמפנקן אין אפשרות לרדת בגלישה בחזרה.
מצד שני – בקלטנבך אין גסר (קראתי שיש בצל אם צילר, אבל עיני לא חזו בפלא).
אין צרפתים.
השניצל יותר טוב (וזול!!!!!)
הקייזרשמרן יותר טוב
היין פחות טוב – נכון. אבל יש מספיק בירה
-
מאיירהופן וכל מתחם צילרטל הינו איזור גלישה מצויין בסך הכל אבל אם סקי הוא המדד היחיד מתחם פרדיסקי של לה פלאן ולז ארק הינו טוב ממנו חד משמעית.
בפרדיסקי הייתי 4 פעמים ובמאיירהופן 3 ככה שיש לו נסיון מצויין בשניהם.
איזור הגלישה הצרפתי הינו אולי הטוב שיש עם מסלולים שלא נגמרים,עם וורטיקל דרופ של כ2000 מ׳!!! וקישוריות טובה בהרבה מאשר ידידו האוסטרי.
במאיירהופן קמת יותר שמח בסך הכל עם עיירה תוססת ואפרייסקי שמח ועליז.
בלז ארק סקי אין אאוט במאיירהופן עיירה בעמק עם איזורי גלישה נפרדים. המומלצים לטעמי הם הארנה/גרלוס וקלאנטבאכ.
לגבי האוכל...אהבתי את הצרפתי יותר אבל זה עניין של טעם.
במאיירהופן דיי חייבים רכב על מנת לנצלו היטב
מה גם שאפשר לצאת בערבים לקזינו באינסברוק.
לסיכום:
שני אתרים מצויינים ושונים מהותית. עניין של טעם. אישית אני מעדיף את פרדיסקי ושם אני מעדיף להשתכן בלה פלאן אבל לא טטעה אם תעדיף את האוסטרי. בכל מקרה שני האתרים הם דיי חובה בצ׳ק ליסט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות