ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לאוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    4
    2267
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sol_3497802
      Sol_3497802 נערך לאחרונה על ידי

היי

השאלה ראשונה שלי היא האם עליי לקנות כרטיס מראש בכדי להגיש את הויזה? ואם לא, אז מה אני רושמת בחלק של התאריכים של הנסיעה אם אני עדיין לא בטוחה כל כך? הרעיון הוא לטייל חודש בין פברואר למרץ..

ושאלה שנייה: ​​​​​​עכשיו כריסמס וראש השנה באוסטרליה: אני מנסה להבין אם אם אני מגישה בשבוע הקרוב את הבקשה לויזה- האם אקבל אותה תוך חודש וחצי? כי אני מתכננת לטוס באמצע פברואר?

האם צריך לצרף תמונה לטפסים? האם 20,000 ש”ח בחשבון זה מספיק להם? 

אה...והאם באצת צריך להגיש אישור על חיסון פוליו?!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

אל תקני כרטיס לפני שתקבלי תשובה חיובית לגבי הויזה. חבל לקנות כרטיס ולקבל תשובה שלילית או שהתשובה תתאחר ותגיע רק אחרי תאריך הטיסה שכבר נקנה. 

השגרירות לדעתי בחופשה בימי החג, ולכן התשובה תתעכב. אבל זו עוד סיבה לרוץ ולהגיש ממש עכשיו את הבקשה ולא לבזבז עוד זמן. 

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת לדברים של כבש – תגישי את הבקשה היום או מחר, לא להתברבר עם זה.  דבר נוסף – מקור המידע המוסמך היחיד הוא אתר שגרירות אוסטרליה. שם כתוב גם בפירוש באילו ימי חג השגרירות סגורה (25.12-27.12, וכן, 11.18).  כתוב שם גם מה הדרישות האמיתיות של הויזה. חלק מהדברים שציינת הם דברים שהיו רלוונטיים לפני כמה שנים אבל לא היום – למשל חיסון פוליו, שהדרישה אליו בוטלה לפני שנתיים בערך.

הם לא מפרטים סכום כסף ספציפי שדרוש אבל הכסף צריך להספיק בשביל מה שאת מתכננת. למשל, 20,000₪ לפני כרטיס טיסה זה משהו כמו 13,000-14,000 לטיול, מה שיתן בין חודש לחודשיים ברמה תרמילאית. נניח, די בטוח שלא תקבלי לחצי שנה. במצב כזה. יש להם שיקולים משלהם שלא תמיד ברורים לאחרים.

זה מה שאת צריכה (מתוך הקישור שצירפתי למעלה):

מגיל 18 עד גיל 40

צילום עמוד הנתונים של הדרכון. הדרכון חייב להיות חתום ע"י בעל הדרכון ובתוקף לשישה חודשים בזמן הגשת בקשה

העתק תעודת שחרור או תעודת פטור מצה"ל

תדפיס פירוט דפי חשבון לשלושת החודשים האחרונים ובנוסף תדפיס ריכוז תיק השקעות\ריקוז יתרות מהבנק.  במידה וההורים או בני משפחה עוזרים במימון הנסיעה, יש לספק מכתב תמיכה חתום (עם כתובת וטלפונים) שמסביר את הקירבה המשפחתית ותדפיס פירוט דפי חשבון לשלושת החודשים האחרונים ותדפיס ריכוז תיק השקעות\ריקוז יתרות מהבנק של ההורים תומכים. נא לוודא ששם בעל החשבון מופיע על התדפיסים

• Django Worldwide
            Django Worldwide נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מוסיף חוויה משבוע שעבר לגבי החיסונים.

הגעתי לאוסטרליה מקונקשן באתיופיה, בקןנקשן יצאתי מהשדה ועשיתי טיול בעיר,

כשהגעתי לאוסטרליה נשאלתי על שהיה באפריקה בזמן האחרון, ומשהסברתי שהייתי בקונקשן באתיופיה ויצאתי מהשדה לשעות ספורות בלבד נתבקשתי להציג פנקס חיסונים.

למזלי היה לי, ואני מחוסן לכל האפריקות, אבל אם אין בידייך פנקס שכזה, אני ממליץ להימנע מקונקשנים דרך אפריקה ולו בשל אי הנעימות שבעיכוב כניסה.

חם פה בצורה בלתי רגילה, גם יחסית לקיץ הישראלי. מניח שבפברואר ישתפר מעט

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון