ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות על ניו זילנד

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    6
    10
    2275
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amysh
      amysh נערך לאחרונה על ידי

1. הזמנו טיסת פנים לקווינסטאון- בכרטיס כתוב שיוצאת משהד תעופה מקומי (domestic)- מה המרחק בינו לבין שדה תעופה בנ"ל (שם אנחנו נוחתים) ואיך מגיעים?
      2. נוחתים באוקלנד וממשיכים לקווינסטאון ב-24/11. יציאה לטרק המילפורד ב-27/11. חשבתי להגיע לטה אנאו ב-26/11-יום לפני הטרק, מספיק זמן להתארגנות? ומה יש בהתארגנות מלבד לקיחת כרטיסים ממשרד הדוק והזמנת נסיעה לתחילת הטרק וקניית אוכל?
      3. לגבי הרכב השכור- מכיון ששלושה ימים לאחר הנחיתה אנחנו כבר בטרק- האם כדאי לשכור רכב כבר מה-24/11 או לחכות עד אחרי הטרק? אפשר להסתדר בלי רכב יומיים בקווינסטאון והגעה לטה אנאו?
      תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המכשפה מהקסקייד סאדל
        המכשפה מהקסקייד סאדל נערך לאחרונה על ידי

לא רוצה להגיד..
        1. המרחק בין שדה התעופה הבינלאומי לבין שדה התעופה הפנימי הוא בערך 1.5 קילומטר, סה"כ 15 דקות הליכה. מאד קל למצוא, יש גם "שביל מסומן" ואפשר לשאול - לא בעיה להגיע. יש להניח שאפשר גם לקחת אוטובוס פנימי שיקצר את ההגעה (בכל זאת, תיקים גדולים וכד').
        2. המ, כן, אני מניחה שמספיק יום אחד להתאקלמות. רק צריך להתארגן על אוכל, ולקחת את הכרטיסים ולדעת איך ולאן מגיעים למחרת... ולקנות משהו נגד סנדפלייס!!
        3. לגבי רכב - איך שנוח לכם. בקווינסטאון לא צריך רכב, ואפילו להתחלה של בנלמונד למשל אפשר ללכת ברגל (להתחמם) או לעשות איזושהן הליכות בסביבה, אולי לקפוץ לסיבוב בגלנורקי (רק הנסיעה לשם שווה את זה) - ולטה אנאו אפשר או לתפוס טרמפ או ללכת יותר על בטוח ולהזמין אוטובוס (בכל זאת, 3 שעות נסיעה).
        • Or
          Or נערך לאחרונה על ידי

לא רוצה להגיד..
          1. המרחק בין הטרמינל הבינ"ל למקומי של אוקלנד הוא מרחק הליכה בינוני, אם רוצים לבזבז זמן אפשר ללכת ברגל, ואם אין כח אז אפשר לקחת שאטל של שדה"ת.

2. בערך כמו שהמכשפה אמרה, לקנות משהו נגד סנדפלייז, אוכל, ואני הייתי מוסיף שקית צהובה של הDOC בכדי לשים בתוך התיק (נגד גשם) ולמי שאין כובע מצחייה אז זה זמן טוב גם בשביל זה.

3. לגבי רכב, אפשר להסתדר בלי, רק אל תוותרו על מקומות בגלל שאין לכם רכב או בגלל שהאוטובוסים יקרים ו/או לא נוחים מספיק. אם מדובר בימים שבהם הכוונה היא רק לעשות אטרקציות של קווינסטאון, אז אין בעיה להסתדר ללא רכב ורק לקחת אוטובוס לטה אנאו. אבל אם רוצים להיות מעט יותר חופשיים ועצמאיים ולא תרצו לתפוס טרמפים אז רכב יוכל להיות יותר נוח, ועם רכב יותר טוב גם תוכלו להגיע לפרנקטון (כמה ק"מ מחוץ לקווינסטאון), שם יש את הסופרמרקט היותר טוב.
          • amysh
            amysh נערך לאחרונה על ידי

סליחה על הובורות אבל מה זה סנדפלייס??
            Embarassed
            • reutelya
              reutelya נערך לאחרונה על ידי

זבובי חול. יצורים קטנטנים ומאוד מאוד מעצבנים שחיים להנאתם בעיקר בצד המערבי של ניו זילנד. הם עוקצים בעקיצות קטנטנות וזה נראה כמו נקודה של דם ואז אחרי כמה שעות זה מתפתח לדבר הכי מגרד אי פעם(אולי חוץ מעקיצות פשפשים..). החומר הכי יעיל נדגם נקרא "בושמן". לקנות את האריזה הירוקה של ה80% דיט. דיט זה החורמ הפעיל.
              כל שאר התכשירים הם בגדר בדיחה.וזה מנסיון.
              • tmon
                tmon נערך לאחרונה על ידי

ד"א לגביי הזבובים...

למי שזה ממש עושה בעיות אפשר לקנות ב-25 דולר בערך מין מכשיר קטן שמזריק איזה מחט קטנה לתוף העקיצות שלהם ומנטרל את ההשפעה שלהם...
                זה לא כואב בכלל וזה אמור להפסיק את ההשפעה של העקיצה ולהוריד נפיחות וגירוד...
                לא אומר את זה מנסיון אבל שמעתי לפחות 3 אנשים שהשתמשו ואמרו שזה כן עוזר...
                זה מין מתקן קטן כזה ואפשר לקנות בבתי מרקחת שם אם אני זוכר נכון...
                שוב.. מדבר ממה ששמעתי... מבחינתי הם בלתי מנוצחים - גם הבושמן לא עוזר בחניון של ההיפי או הקופלנד...
                • reutelya

הם כבר פיתחו עמידות לבושמן כנראה...נשמע רע מאוד!
                  • המכשפה מהקסקייד סאדל
                    המכשפה מהקסקייד סאדל נערך לאחרונה על ידי

אני קיבלתי ביקורת כשהשתמשתי ב-80 דיט
                    אני שמחה לגלות שאני לא היחידה! Smile Smile
                    נראה לי קצת פסיכי להזריק דברים... בסה"כ אסור להישאר במקום אחד לאורך זמן!!!

אני עדיין מתביישת שנעקצתי על ידי סנדפליי בספטמבר Confused
                    זה רק שבגלל שחברה שלי השתמשה בשם המפורש, ואז פתאום הם מצאו אותנו.
                    • reutelya

אני קיבלתי ביקורת כשהשתמשתי ב-80 דיט
                      ספטמבר זה באמת קצת על הקצהאבל בכל זאת אפשרי להיעקץ Smile
                      ועזבי אותך מביקורות של אנשים,ליד הבושמן 80 דיט כל שאר התכשירים הם בחזקת משחק..אנחנו ניסינו דברים אחרים באייבל טזמן ואחרי זה השותפה שלי לטיול נאלצה לשים את הקרחומים של הצידנית על הרגליים כל הלילה כדי לא לגרד!!!
                      אין ספק אבל שהבושמן מרגיש גריז כשמורחים אותו...
                      • עמית עשהאל
                        עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

מה ?
                        היא אמרה "וולדרמורט" בקול רם ???

לא פלא שהם מצאו אתכן...
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון