ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Grand canyon skywalk

פורום צפון אמריקה
    4
    8
    2891
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matan_v
      matan_v נערך לאחרונה על ידי

היי אני יוצא מלאס וגאס ליום טיול בגרנד קניון מערב. אחרי קריאה של כמה טיפים ותגובות פה בפורום יש כמה דברים שלא מצאתי עליהם תשובה.

איפה הכניסה לשמורה, הכוונה היא לאן אני צריך לנסוע על מנת להשאיר את הרכב ולעלות על השאטל ? מה עוד יש בשמורה חוץ מהמרפסת ?

ודבר אחרון למי שביקר האם יש סיכוי לדחוס ליום אחד ביקור קצר בשמורה כניסה למרפסת ובחזרה סיור אחר בסכר הובר?

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

צריך פשוט לרשום skywalk grand canyon בתוכנת ניווט. זה בערך שעתיים וחצי מוגאס. הכביש בעצם מוביל לכניסה לשמורה שן יש מגרש חנייה ולא ניתן להמשיך עם הרכב הפרטי.

יש מן מרכז מבקרים קטן , שחזור של כפר אינדאיני ועוד כמה נקודות תצפית שהשאטל עוצר בהן.

אם יוצאים בבוקר מוגאס לא רואה בעייה לשלב ביקור בהובר בדרך חזרה.

עופר

• matan_v

קודם כל תודה רבה על העזרה רק יש לי עוד שאלה קטנה אני יהיה עם רכב ספורט נמוך יחסית והבנתי שבשלב מסויים נכנסים לכביש עפר יש סיבה שתיהיה לי בעיה עם הרכב?

• roshaked

יש קטע של כביש כורכר אם זוכר נכון לא משהו שרכב ספורטיבי לא יכול לנסוע עליו.

שים לב שמגיעים לאיזו עיירה קטנה קצת לפני המשורה שגם משם יש הסעות לשמורה אל תעצור שם אלא תמשיך עד השמורה עצמה.

עופר

• ahuva1966
              ahuva1966 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב

קראתי במספר מקומות שאנשים כתבו שהתאכזבו מהמרפסת כי אסור להיכנס לשם עם טלפונים ומצלמות ושהנופים לא משהו בצד הזה.

המשך חג שמח ותהנו בטיול.

• roshaked

אני אישית גם חושב שהמראה מהמרפסת לא מצדיק את זמן הנסיעה והעלות (מוגזמת) שגובים שם , וליד המרפסת יש נופים לא פחות יפים. דרך אגב המרפסת היא ז לא הגראנד קניון אלא ערוץ משני שלו.

קישור לטיול שעשינו במקום

עופר

• matan_v

קראתי הרבה חוות דעת שהמחיר הוא לא מצדיק אבל מצד שני אין אף אחד שנתן חלופה לגרנד קניון שהיא קרובה מספיק לוגאס ולפחות לדעתי אם כבר שילמתי את מחיר הכניסה לשמורה אז המרפסת זה כבר החלק הקטן של התשלום. אלה אם יש מישהו שמכיר תצפית עם נוף דומה לאזור המרפסת שלא נמצא בתוך השמורה 

• spring55
                    spring55 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו לקחנו טיול מרוכז באוטובוס מפואר מוגאס עם עצירה בהוברדם כולל ארוחת צהרים סביבות 100$.

לגבי המרפסת אני אהבתי שווה ומרשים עלות 15, התאכזבתי שלא ניתן להכניס מצלמה רק צלם של המקום.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון