Grand canyon skywalk
-
היי אני יוצא מלאס וגאס ליום טיול בגרנד קניון מערב. אחרי קריאה של כמה טיפים ותגובות פה בפורום יש כמה דברים שלא מצאתי עליהם תשובה.
איפה הכניסה לשמורה, הכוונה היא לאן אני צריך לנסוע על מנת להשאיר את הרכב ולעלות על השאטל ? מה עוד יש בשמורה חוץ מהמרפסת ?
ודבר אחרון למי שביקר האם יש סיכוי לדחוס ליום אחד ביקור קצר בשמורה כניסה למרפסת ובחזרה סיור אחר בסכר הובר?
תודה לעונים
-
צריך פשוט לרשום skywalk grand canyon בתוכנת ניווט. זה בערך שעתיים וחצי מוגאס. הכביש בעצם מוביל לכניסה לשמורה שן יש מגרש חנייה ולא ניתן להמשיך עם הרכב הפרטי.
יש מן מרכז מבקרים קטן , שחזור של כפר אינדאיני ועוד כמה נקודות תצפית שהשאטל עוצר בהן.
אם יוצאים בבוקר מוגאס לא רואה בעייה לשלב ביקור בהובר בדרך חזרה.
עופר
-
קודם כל תודה רבה על העזרה רק יש לי עוד שאלה קטנה אני יהיה עם רכב ספורט נמוך יחסית והבנתי שבשלב מסויים נכנסים לכביש עפר יש סיבה שתיהיה לי בעיה עם הרכב?
-
יש קטע של כביש כורכר אם זוכר נכון לא משהו שרכב ספורטיבי לא יכול לנסוע עליו.
שים לב שמגיעים לאיזו עיירה קטנה קצת לפני המשורה שגם משם יש הסעות לשמורה אל תעצור שם אלא תמשיך עד השמורה עצמה.
עופר
-
ערב טוב
קראתי במספר מקומות שאנשים כתבו שהתאכזבו מהמרפסת כי אסור להיכנס לשם עם טלפונים ומצלמות ושהנופים לא משהו בצד הזה.
המשך חג שמח ותהנו בטיול.
-
אני אישית גם חושב שהמראה מהמרפסת לא מצדיק את זמן הנסיעה והעלות (מוגזמת) שגובים שם , וליד המרפסת יש נופים לא פחות יפים. דרך אגב המרפסת היא ז לא הגראנד קניון אלא ערוץ משני שלו.
עופר
-
קראתי הרבה חוות דעת שהמחיר הוא לא מצדיק אבל מצד שני אין אף אחד שנתן חלופה לגרנד קניון שהיא קרובה מספיק לוגאס ולפחות לדעתי אם כבר שילמתי את מחיר הכניסה לשמורה אז המרפסת זה כבר החלק הקטן של התשלום. אלה אם יש מישהו שמכיר תצפית עם נוף דומה לאזור המרפסת שלא נמצא בתוך השמורה
-
אנחנו לקחנו טיול מרוכז באוטובוס מפואר מוגאס עם עצירה בהוברדם כולל ארוחת צהרים סביבות 100$.
לגבי המרפסת אני אהבתי שווה ומרשים עלות 15, התאכזבתי שלא ניתן להכניס מצלמה רק צלם של המקום.