תכנון טיול באיזור בריסבן עם ילדים
-
שלום
אשמח לעזרה בתיכנון טיול באיזור ברייסבן.
אנחנו משפחה עם ילדים 4 ו6 מתכננים טיול באיזור ברייסבן אמצע אוגוסט .
יש לנו בערך שבועיים.
חשבתי להיות 4 ימים בעיר עצמה.
יום אחד בפלגה לראות לוויטנים ואכילת דולפינים לאי שליד ברייסבן.
ולאחר לקחת רכב ל9 ימים בערך.
לא רוצה לנהוג הרבה אבל כן הייתי רוצה להכנס קצת פנימה למדינה ולא רק להיות על כבישי חוף.
מרוב מידע די הלכתי לאיבוד .
חשבתי אולי גם על farmstay שמע מה שילדים יאהבו מאוד.
אשמח לכל טיפ.
תודה ויום נפלא

-
לא ציינת את גילאי הילדים. בכל מקרה, באיזור הגולד-קואסט יש כמה פארקים יעודיים שלדעתי ילדים (ובייחוד הצעירים שבהם) יהנו מאוד לבלות בהם.
-
אמנם עדיין על החוף אבל בכל זאת אני ממליץ להגיע לאזור ה-Sunshine Coast.
בעיירה Mooloolaba יש טיילת נחמדה מאוד להסתובב בה על החוף ונמצא שם גם אקווריום ה-Sea Life שעשוי לעניין את הילדים.
קצת דרומה ומערבה משם יש את ה-Australia Zoo שגם הוא עשוי לעניין אתכם.
גם העיירה noosa נחמדה לטיול ויש משם כמה מסלולי הליכה קצרים שאולי יתאימו גם לילדים. אתם תטיילו בעונה בה ניתן אפילו לראות לווייתנים מהחוף.
-
למה דווקא בריסביין? אפילו תושביה מסכימים שהיא פחות אטרקטיבית לתיירות ממלבורן או סידני…
-
תודה לתשובות
ילדים כמו שציינתי למעלה הם 4 ו 6
למה לא מלבורן וסידני
אנחנו כן נהיה שם
אבל איזור ברייסבן בחרתי בגלל שמגעים באוגסט ואוגסט זה חורף.יותר נעים להסתובב באיזורים הצפוניים.
אטרקציות – אני מחפש משהו יותר פנים אוסטרלי – הבנתי שיש איזור עם דינוזאורים – אבל התרשמתי שזאת נסעיה ארוכה מאוד ל9 ימים.
מחפש יותר טבע ומקומות אוסטרליים לא מקומות מתויירים.
גן חיות ועולם המים – אנחנו מגעים אחרי תאילנד לשם אז אולי חיות זה מה שימשוך ילדים לאחר חיות שם.אבל כן זה אחד האפשריות.
יש למישהו איזה המלצה לfarmstay באיזור?
-
בקווינסלנד אכן יהיה נעים מאוד באוגוסט.
במלבורן באוגוסט יש חורף של ממש.
ב Australia Zoo יש בין היתר בעלי חיים אוסטרלים שלא בטוח שתמצאו בגן החיות בתאילנד.
לי באופן אישי אין המלצה קונקרטית על חווה בפנים אוסטרליה.
-
נראה לי שבשביל דינוזאורים צריך בעיקר לנסוע בזמן. לא נראה לי שיש כאלה ב-Australia Zoo.
-
מצחיק וקורע

הכוונתי לאיזור שבו מצאו הרבהשלדים של דינוזארים באוסטרליה -ויש שם מוזיונים
-
אם את מתכוונת למה שאני חושבת שאת מתכוונת אז אני לא הייתי עושה את זה במסגרת הזו. זה מקום שנמצא כ-1000 ק״מ מבריסביין.