יום הולדת שמח לרוני טקסס
-
כן רוני שלנו בת 24, אחת מאושיות הפורום שנטשה אותנו לטובת טקסס הרחוקה ועוד מעט דרום אמריקה, כולנו אוהבים אותך פה ומתים לספר עוד בדיחה על סידני, אבל בגלל שזה היום הולדת שלך... ובטח חשבת שאני אשכח... נשיקות הבוס ועכשיו זו ההזדמנות שלכם לספר כמה -
מצטרף לברכותגם מזל טוב וגם שנה טובה הרבה הצלחה שמחה ואושר (בשביל העושר את כבר עובדת קשה) שתזכי להגשים את חלומותיך ומשאלות ליבך אם לא השנה אז בבאה. ולשאלה של עמית - אוהבים אותך ככה הרבה: -
מזל טוב!!!!:Reשיהיה לך המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!! את יקירת הפורום המצחיקה.... שיהיה רק טוב והרבה אושר... ממני עם הרבה נשיקות, זורביבית;-) -
יום הולדת שמח לרוני טקסס:Reאחחח... רוני רוני, גם יומך הגיע להצטרך לגיל הזיקנה עאלק ובכן, גם אני אנצל את הבמה ואאחל לך גם מזל טוב וגם שנה טובה. מי יתן ותצליחו כבר למכור את הבית הארור- כדי שלא תצטרכי לנקות וללכת מהבית כשכל קונה פוטנציאלי בא לבדוק. מי יתן ובן לא יתעורר כל 5 דקות ו -
יהיי
למרות שבאופן רשמי - פה בארה''ב עדיין אין לי יומולדת כי עוד ערב של יום שני פה, זה עדיין כיף להתחיל לחגוג!!! אז תודה לכולכם, וכמו שכתבתי מקודם - הפכתם להיות קבוצת תמיכה רצינית, ותראו - יום יבוא ואני אהיה במפגש פורום (פשוט תעשו אחד במיוחד כשאני אחזור...) אוה -
מזל''ט, עד120
-
מזל טוב לרוני @->->- -
מזל טוב! -
למנסרת מטקסס...מזל טוב רוני!
הבנתי שאת חוגגת בימים אלו 24, משום מה הייתי בטוח שאת יותר מבוגרת ממני (5 באפריל 1980 אפרופו שרשור ימי ההולדת שרץ פה) אך מסתבר שלא כך הוא... בכל אופן שפע ברכות, יא צעירה, ומי ייתן ונזכה לראות אותך ב''לייב '' יום אחד :)... -
זה פשוט כי אני כזו חכמהאז זה נראה כאילו אני מבוגרת יותר