ציוד קמפינג בקרייסטצ`רץ`
-
הי - האם מישהו יכול להמליץ על חנות לאביזרי קמפינג בקרייסטצ`רץ` וסביבתה בעלת בחר גדול של ציוד ומחירים ? ממה שאני רואה באינטרנט כל החנויות הללו יקרות מ-א-ו-ד... אוהלים טובים מתחילים מה-150$NZ... אני מגיע עם אוהל איגלו פשוט מהארץ ומשער שאולי אצטרך לשדרג -
Cash Convertersיש רשת של ציוד יד שניה (קניה ומכירה) שיש לה סניפים בהמון מקומות בכרייסצ`רץ`. יש להם גם ציוד קמפינג (אנחנו מכרנו להם את הכירה שלנו, כמו זו שאתה רוצה לקנות...) ושווה לבדוק. אגב - לא בכל סניף יש אותו ציוד - שווה לעשות סיבוב עם הרכב ולהצטייד. אם עדיין תצטרך ל
Cash Converters -
ציוד קמפינג בקרייסטצ`רץ`:Reהערה קטנה ליתר ביטחון: כירת גז כמו שאתה רוצה לקנות זה מוצר לא כל כך יקר בניו זילנד-אוסי, אבל השאלה היא אם אתה באמת זקוק לה הרי בכל קמפינג (מסחרי, לא DOC) וכל הוסטל בניו זילנד יש מטבח מצוייד עם כירות גז (ואם במקרה נדיר וחריג ביותר יש מקום לינה ללא מטבח -
לא ממש זוליםאנה, אני חייב לחלוק עלייך קצת בהמלצה הזו... (לא קורה הרבה :-)) Cash Converters הם חנות יד שנייה שמוחרים לא מעט דברים ישנים ובלויים במחיר כמעט כמו חדש (ולפעמים אפילו ביותר). אפשר להיכנס אליהם _אחרי_ שראיתם כמה עולה חדש, אבל לא לקנות שם בהנחה שזה זול - -
עניין של מזל?אנחנו דוקא מצאנו הרבה מציאות... גם באוסטרליה וגם בנ''ז. תמיד מומלץ לעשות קנייה מושכלת. כמובן שכדאי לדעת מה המחיר של מוצר חדש, כשבאים לחפש מציאות / יד שניה. זה בסיסי, לא? וכמובן שרצוי מאוד לבדוק את המוצרים לפני שקונים אותם, לבדוק אם הם תקינים וכו` (אגב -
הבנתי שבעצם אני יכול גםלמכור להם פריטים... והבנתי שזה בעצם מה שאת עשית... אז אין חכם כבעל נסיון - לפי מה הם מתמחרים את הפריטים שמוכרים להם ? במידה ואתקע עם ציוד עודף... -
לפי צבע העיניים שלך...האמת היא שאין לי מושג לפי מה הם קובעים את המחיר - אני רק יודעת שכשניסינו למכור הלכנו לאחד מהסניפים ואמרו לנו שכבר אין להם צורך בכירות ובשולחן כיוון שיש להם סטוק, ובסניף אחר דוקא שמחו, כך ששוה לעשות סקר. המחיר עצמו - לא גבוה, אבל יותר מכלום, לא?
נראה