ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה עם דרכון שוויצרי

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    19
    4341
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • maikilit
      maikilit נערך לאחרונה על ידי

היי עדיף להוציא ויזה על דרכון שוויצרי או ישראלי ? ואם אני רוצה ויזת עבודה אפשר בכלל על דרכון ישראלי ? כמה זמן לוקח להוציא ויזה ? תודה תודה תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

נו באמת,
        אם כבר דרכון אירופאי אז למה את היחיד (בערך) שאי אפשר לקבל איתו ויזת עבודה?? עם דרכון שוויצרי אי אפשר להוציא ויזת עבודה- לא באוסטרליה ולא בנ''ז. לדעתי אין הטבות אחרות שניתן להוציא עם הדרכון הזה ושלא עם דרכון ישראלי. מה שכן, אפשר לעבוד בשוייץ ולהרויח
        • maikilit

נו באמת,:Re
          וואי איזה באסה.... אז זה ממש לא משנה לי וזה בדיוק אותו תהליך ?
          • gallavie
            gallavie נערך לאחרונה על ידי

ויזה עם דרכון שוויצרי:Re
            בן-אדם , בכוונה אני לא משאיר את המייל שלי שתגובה הספציפית הזאת מה שאני מבקש ממך , זה לעשות חיפוש באתר לפי: working holiday visa אני מאמין שתדע למצוא אותי ולקבל את העזרה שלה אתה נחוץ אבל לפעמים צריך קצת להתאמץ טיפה , לא?! later גל
            • maikilit

יאללה מה הסרט שלכם... רוצים לעזור תעזרו! לא רוצים אל תעזרו.... ועוד לא ביררתי באתרים כי יש לי עוד הרבה זמן עד לטיסה, סתם רציתי מושג כללי... תודה ויום טוב
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

נו באמת,:Re
                ''נו באמת'' לא משדר הכי נחמדות שבעולם וגם התשובה לא כול כך ברורה מאליה שתצדיק את ה''נו באמת'' ! אני דווקא קראתי שאזרחים ממדינות אירופאיות כן מקבלים ויזת עבודה בניו זילנד ונדמה לי ששוויץ בתוכן (אני מכיר בחור צרפתי שעבד בניו זילנד במשך 9 חודשים וגם בחור בר
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

איזה אנשים נחמדים יש בפורום הזה !!! כול כך מאפיין אותנו קוצר הסבלנות הזה !!!
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אני נבוכה ומתנצלת
                    אתה צודק במאה אחוזים פנית לעזרה וחלק מהתגובות לא מובנות לי הפורום נןעד כדי שנוכל לעזור אחד לשני במידע שאנחנו צוברים ולא בשביל לשלוח אותך למקורות מידע ולתת לך להרגיש שאין לך תשובות פה אז הינה נשארתי בבית כי יורד פה שלג ואני קצת חולה אז יש לי זמן לתת קצת
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

ועכשיו באמת נו
                      ראשית בטח שלא התכוונתי לפגוע באף אחד... אלי יקירי, אני בטוחה שראית המון אירופאים עובדים באוסטרליה ונ''ז. המון. ים. אוקיאנוס. אבל שוויצרים דווקא? באופן חוקי? לא. למה? כי כמו ישראל, לשוויץ אין הסכם עבודה הדדי עם המדינות האלו. והיא באמת המדינה היחידה בא
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

ועכשיו באמת נו:Re
                        שלום רב, בדקת שעם שוויץ אין הסכם ? את מדברת על סמך עובדות או על סמך ''נדמה לי'' ? אני מציע שכדאי לבדוק את זה ולא לפסול את האפשרות מראש ! לא ראיתי שווצרים עובדים,מכיוון שהאחוז שלהם בסך הכול הכללי של התרמילאים הוא מאוד קטן !נדמה לי שב-Lonley יש רשימה של המ
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

אז בדקתי באינטרנט והנה.....
                          התשובה: What nationalities are eligible to apply for a New Zealand Working Holiday Visa through VISA FIRST? To apply for a New Zealand Working Holiday Visa through Visa First you must hold a passport from Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Ger
                          http://www.visafirst.com/New_Zealand_faq.asp
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

צודק אבל...
                            גם ישראל לא מופיעה אבל למי שמטייל פה ומגיע לאיזור קווינסטאון עדיין יש אפשרות להוציא אישור עבודה חוקי לחלוטין אני פה אני יודעת דיברתי עם עורכי דין ופקידי משרד העבודה פה המוטו שלי תמיד : דברים שרואים מכאן (ניו זילנד) לא רואים משם(ישראל) ואלי אם אתה כל כך
                            • gallavie
                              gallavie נערך לאחרונה על ידי

אולי אתה לא יכול להוציא ויזת עבודה... אבל עם הדרכון השוויצרי אתה יכול להוציא ויזת ETA זה יכול לחסוך הרבה זמן וכסף לעומת הוצאת ויזת תייר על דרכון ישראלי. אז הנה , לפחות קיבלת עוד תשובה אחת שיכולה לעזור לך יום טוב
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

צודק אבל...:Re
                                כן,הבחור שאל לגבי ויזת עבודה שתוקפה הוא לחודשים רבים (שמקבלים אותה אזרחי המדינות הנ''ל שהזכרתי).ישראלים מקבלים רק Work Permit שמאפשר עבודה ל-3 חודשים אצל מעסיק אחד ומאלץ אותם לחפש מעסיק אחר לאחר התקופה הנ''ל. סליחה,אבל מתי אני יכול לבוא אלייך לכוס קפה ?
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

ו א ל י ו ם
                                  ראשית תנשום עמוק ושנית תשאל את עצמך, האם כשהתנפלת עלי עשית את זה על סמך ''נדמה לי'' שגם שוויצרים מקבלים ויזת עבודה?? אז ככה כיוון שלא כתבתי ''נדמה לי'' בהודעתי המקורית אתה יכול להיות סמוך ובטוח שכן בדקתי את נושא ויזת העבודה. ואם כבר טרחת ודקדקת בפר
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

ו א ל י ו ם:Re לא בטוח
                                    תראי,את נורא נודניקית.לא טענתי ששוויצרים כן מקבלים או לא מקבלים ויזה,טענתי ששווה לבדוק את הטענה מבחינה עובדתית ולא לקבוע מראש איזשהי הנחה,טענתי גם שיש לענות באדיבות לשואל ששאל את השאלה,ולא לענות ב''נו באמת'' כמו שענית (שמתי לב גם שענית למישהו אחר ב''אאאא
                                    • ?
                                      אורח נערך לאחרונה על ידי

סליחה לא צודק!!!!!!!!
                                      אלי אני בטוחה שאתה בחור מקסים אבל אתה טועה אני מבינה שיש בידך המון אינפרמציה כתובה וחוקים רשומים אבל זה לא תורה מסיני ואם משהו מחפש עיצה פה אתה מטעה אותו פה בקווינסטאון בשלוש שנים האחרונות אנשים מקבלים גם פרמיט לעבודה וגם ויזה וזה לא רק לשלושה חודשים בת
                                      • עמית עשהאל
                                        עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

ילדים ! להרגיע ולהירגע
                                        אני צריך להתחפש שוב לשוטר של הפורום או לגנן ? לא לקחת כל דבר שנכתב פה ברצינות תהומית ! הרבה פעמים אנחנו צינים, הרבה פעמים מאבדים את הסבלנות כי אנשים ממש לא טורחים לחפש, תנשמו עמוק פעמיים לפני שמגיבים, לפני שתוקפים אחד את השני או השניה. אלי רק לידיעה
                                        • maikilit

תודה לכולם
                                          באמת תודה רבה לכל מי שכתב ועזר לי האמת שיותר התענינתי לגבי אוסטרליה אבל תודה על הרצון הטוב ! ואני מקווה שהשאלה שלי לא עשתה פה יותר מידי צרות....
                                          • 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון