מחפשת מתנה לחברה שנוסעת...
-
הי, אני מחפשת מתנה לחברה שנוסעת בסה``כ לחודש וחצי לניו זילנד. למי שטייל ויודע על משהו שצריך שם במיוחד... אודה על העזרה! -
אם את רוצה לפנק אותהקני לה גרביים מיוחדות למטיילים. בטח את כל הציוד היא כבר תקנה לבד ואפילו אם יש לה גרביים כאלה היא תשמח לעוד זוג -
אם את רוצה לפנק אותה:Reתבררי מה היא ''לא הרשתה לעצמה לקנות'' מהרשימה הבאה (כולם דברים שאפשר בלעדיהם אבל יכולים להיות שמושיים - ולא תופסים הרבה מקום) לקנות בחנות מקצועית: 1. גרביים למטיילים כפי שנאמר כבר - עובי בינוני - 60-80 שקל 2. פנס ראש (''לד'') 3. שק קטן אטום למים -
איזו שאלה כייפיתלדעתי: 1) מצטרפת בחום לרעיון של פנס הראש (לא משהו מצ`וקמק - ראי פנס של מנורת led) 2) שפורפרת או בקבוק לא גדול מידי של סבון פנים שיהיה לה איך לנקות את הפנים בסוף יום של טרק - תאמיני לי זה פינוק ללכת לישון עם פנים חלקות ולא דביקות, שאר הגוף פחות משנה. -
תנסי גםבמידה והיא עדיין לא קנתה/השיגה - ביגוד טרמי (רצוי חולצה) חוצמזה, ערכת כלי בישול (מהסוג הקומפקטי שמתאים במיוחד לטרקים) יכולה להיות רעיון נחמד. בהצלחה! רוני -
חחחחחח, אל תגיבי לדוא''ל הזהסתם בא לי לעשות רעש בפורום, ההצעה שלי : תעשי לה upgrade למחלקת עסקים,הלוך חזור ליו-זילנד. אני בטוח בטוח שזה ישמח אותה מאד. ברק013 -
רעיון גאוני!!! -
אכן!!! (ידע אישי!) -
ואם את עושה לה אפגריידאפשר להיות חברה שלך גם?
-
ככה את עוזבת אותי בשביל כסף?! אני חוזרת לערן.... -
נראה לך???אותך???? בחיים לא... רוצה משהו מbaby gap?
אגב, קיבלת את המייל שלי??? -
קיבלתיאני פשוט מנסה לסיים עבודה סמינריונית אז אני דוחה... מהמעט שקראתי את ממש מלכה! ותזהרי מהצעות מגונות, יש לי רשימה שלמה של דברים לתינוקות שאי אפשר להשיג בארץ.... -
Bring it onאל תאיימי - יש סיילים עכשיו!!!