ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול ניו אורלינס-מיאמי

פורום צפון אמריקה
    2
    6
    4580
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום אני מתכנן מסלול מניו אורלינס למיאמי בשבוע. אבקש מידע כלשהו לגבי נקודות אטרקטיביות בדרך (אני שוכר רכב). מה יפה ואטרקטיבי, מה שווה וכ` וכ` כיד הדמיון הטובה עליכם. האם שבוע יספיק לי ? אני מתכנן יומיים בניו אורלינס ויומיים בקי ווסט מה שאומר 3 ימים לשא
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עודד
        עודד נערך לאחרונה על ידי

מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Re
        אני הייתי בפלורידה באוגוסט האחרון ואכן שלושת הימים שנותרו לך אינם מספיקים להכל בהתחשב בזה שאתה צריך גם לנהוג לא מעט ולכן אמליץ לך על שמורת האוורגליידס בדרום פלורידה ואם אתה יכול לעצור בעיירה Naples אז מה טוב.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

לעודד האם תוכל לפרט יותר על המקומות שאתה מזכיר כמו כן החלטתי שהמסלול ניו אורלינס מיאמי אני אעשה בשבוע פרט לביקור בניו אורלינס שלה אני מקדיש יומיים
          • עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

שבוע זה כבר יותר טוב. העיירה Naples היא פשוט עיירה מקסימה ואלגנטית עם אנשים אלגנטיים מאוד. שווה עצירה קצרה או אפילו ללילה. שמורת אוורגליידס היא שמורה סוב טרופית שמכסה קמעט את כל החלק המרכזי של דרום פלוריה והיא כולה ביצות. יש שם תנינים,אליגטורים, צבים גד
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

עודד תודה על המידע אם ידוע לך על הקטע הספציפי מניו אורלינס לאורך מפרץ מקסיקו(פנסאקולה,דסטין והלאה לכוון מיאמי.ומה דעתך לרדת למיאמי לאורך החוף המזרחי(cap canaveral)או בחוף מערבי (tempa,naples) תודה
              • עודד
                עודד נערך לאחרונה על ידי

קודם כל לגבי הקטע לאורך מפרץ מקסיקו אני לא הייתי שם אבל ככל הידוע לי יש שם רק חופים ותו לא. שום דבר מיוחד לתיור. האתר היחיד ששמעתי עליו זה מקום באלבמה לחוף הים שנקרא בילוסקי או משהוא כזה שזה מקום עם בתי קזינו גדולים אם זה מעניין אותך. לגבי בחירה בנסיעה ב
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון