מסלול ניו אורלינס-מיאמי
-
שלום אני מתכנן מסלול מניו אורלינס למיאמי בשבוע. אבקש מידע כלשהו לגבי נקודות אטרקטיביות בדרך (אני שוכר רכב). מה יפה ואטרקטיבי, מה שווה וכ` וכ` כיד הדמיון הטובה עליכם. האם שבוע יספיק לי ? אני מתכנן יומיים בניו אורלינס ויומיים בקי ווסט מה שאומר 3 ימים לשא -
מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Reאני הייתי בפלורידה באוגוסט האחרון ואכן שלושת הימים שנותרו לך אינם מספיקים להכל בהתחשב בזה שאתה צריך גם לנהוג לא מעט ולכן אמליץ לך על שמורת האוורגליידס בדרום פלורידה ואם אתה יכול לעצור בעיירה Naples אז מה טוב. -
מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Reלעודד האם תוכל לפרט יותר על המקומות שאתה מזכיר כמו כן החלטתי שהמסלול ניו אורלינס מיאמי אני אעשה בשבוע פרט לביקור בניו אורלינס שלה אני מקדיש יומיים -
מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Reשבוע זה כבר יותר טוב. העיירה Naples היא פשוט עיירה מקסימה ואלגנטית עם אנשים אלגנטיים מאוד. שווה עצירה קצרה או אפילו ללילה. שמורת אוורגליידס היא שמורה סוב טרופית שמכסה קמעט את כל החלק המרכזי של דרום פלוריה והיא כולה ביצות. יש שם תנינים,אליגטורים, צבים גד -
מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Reעודד תודה על המידע אם ידוע לך על הקטע הספציפי מניו אורלינס לאורך מפרץ מקסיקו(פנסאקולה,דסטין והלאה לכוון מיאמי.ומה דעתך לרדת למיאמי לאורך החוף המזרחי(cap canaveral)או בחוף מערבי (tempa,naples) תודה -
מסלול ניו אורלינס-מיאמי:Reקודם כל לגבי הקטע לאורך מפרץ מקסיקו אני לא הייתי שם אבל ככל הידוע לי יש שם רק חופים ותו לא. שום דבר מיוחד לתיור. האתר היחיד ששמעתי עליו זה מקום באלבמה לחוף הים שנקרא בילוסקי או משהוא כזה שזה מקום עם בתי קזינו גדולים אם זה מעניין אותך. לגבי בחירה בנסיעה ב