יום הולדת שמח לאורי GAG
-
ל GOOD AS GOLD יש יום הולדת 26 ממש היום, ולמרות שחטפתי פרצופים עצובים בגלל שלא רשמתי את היום הולדת, אני מכפר בשרשור יום הולדת מכובד ביותר, תנו לו בתמונות שהכי ישמחו אותו בתקווה שביום הולדת הבא הוא יהיה שם ! מזל טוב אורי יקירי ויקיר הפורום ! רק שמחה וא -
יום הולדת שמח לאורי GAG:Reמזל טוב לGAG בעיר האורות. מי יתן ויהיו לך עוד הרבה טיולים בפאסיפיק. -
תמונות ביקשת.- HAPPY B DAY -
תמונות ביקשת.- HAPPY B DAY:Reחודשיים לפני בדיוק - ביום הולדת של אחי... -
מ ז ל ט ו ב!!!שתשתה הרבה בירות הערב בפאב ההוא שלכם בב''ש... רק אושר, וקצת עושר לא יזיק אף פעם... -
מזל טוב והרבה בריאות ואושר- ומכיוון שהוא בעיר האורות - גם תמונה מחוף הים בראשל''צ נכנסת להגדרה של מקומות שהוא יעדיף להיות בהם, לא?!
אז שיהיה בהצלחה!
אנה. -
ברכה מיוחדתמזל טוב! בשנים הבאות: תתרגש עד הקצה תרגיש שאת עצמך אתה ממצה תחסיר פעימה תרגיש מהי הגשמה לך בשביל לא מוכר תחיה את הרגע עם מחשבה על מחר תנצל כל רגע עד תום אל תוותר על חלום תתלבט בזוטות תיישם החלטות תשתמש בכוח שלך הוא מעצים אותך תשאף גבוה לשמיי -
יום הולדת שמח לאורי GAG:Reמזל טוב רביבR&R -
איזה יופי!אפשר להשתמש בברכה הזו (או במילים אחרות - להעתיק...)? אני ממש גרועה בלחבר ברכות מתחרזות וממש בקרוב אני אזדקק לאחת... פלייייייז.... -
מזל טוב לאפרוחבגיל... וגם בשיער
תשתה מספיק ואולי תרגיש שאתה באוסטרליה (גם שם יש הרבה גמלים...) -
: ) -
או אם אתה מעדיף... -
המון מזל טוברציתי לכתוב לך שיר, אבל בדיוק יש כאן כמה טלפונים מרגיזים אז אין לי ממש זמן לזה. רק שתדע שזה יכול היה להיות שיר ממש מגניב עם המון חרוזים מצחיקים כאלה. אז עד מאה ועשרים כעשרים ושש, זה לא הגיל והתרגיל אלא בעיקר העניין הזה שמדובר באחד האחרונים שהתמונות שלה -
תודה רבה לכולםעל הברכות, התמונות והגעגועים מתנות ניתן לשלוח לעיר האורות - אך אם אפשר באריזה צנועה למניעת גניבות (בכל זאת שכונה ד`) -
אשמח לשניהם