ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה על זבובי חול ב-NZ

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    9
    1359
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 02234723
      02234723 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם שמענו על זבובי חול שחוגגים בניו זילנד. עד כמה התופעה נוראית? איך מתגוננים? באיזה אזור הם נפוצים יותר או פחות? איך מטפלים בעקיצה (אם בכלל)? אנחנו שואלים בגלל הילדים. תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמית עשהאל
        עמית עשהאל נערך לאחרונה על ידי

שאלה על זבובי חול ב-NZ:Re
        בעיקר באי הדרומי ובאזור הפיורדלנד והחוף המערבי ובאזור ההיפי טרק (שורצים בהמוניהם). עקרונית אי אפשר להתגונן, יש אמונות טפלות רבות, החל מאכילת שום וכלה בויטמין B1 שלוקחים כשבועים לפני שמגיעים וממשיכים - אבל זה דרך רופא בלבד. כמובן שיש להתמרח במשחות הג
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

בעקרון זה תלוי במידת האהבה של הזבובים את הדם שלכם...במהלך הטיול נתקלתי במצב שבאותו חדר ישנו שני אנשים ואחד קם בבוקר עם מלא עקיצות והשני בלי כלום...נאדה. אז זה כבר עניין של ריחות או דם או משהו דומה לזה ומומלץ, כדי להפחית את הנזק להתכסות טוב טוב ולסגור את
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

כמו נגד יתושים
            ההגנה הכי טובה היא להיות ליד מישהו שהזבובים הארורים אוהבים יותר (ואני לא אזכיר מעשה משויים שאירע באוסטרליה בלילה הזוי וקשה)
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

הי ורד וצור, לפני התשובה וידוי קטן: אני מהמתנפחים. מספיק עקיצת יתוש קטן כדי להתנפח, דבורה בשביל חום וצרעה בשביל אשפוז. מסיבות ברורות זבובי חול חייבו תשומת לב מיוחדת. באיזורים מועדים לפורענות לבשתי בגדים ארוכים, והשתדלתני לא להתחרדן בחברת מעופפים למינ
              • shaharmo
                shaharmo נערך לאחרונה על ידי

אני אמנם לא רגישה כמו קודמתי אבל מוצצי דם מתים עלי (יתושים, פרעושים ושאר עלוקות). דווקא זבובי החול משום מה לא חיבבו אותי, כמעט שלא נעקצתי, וגם כשנעקצתי אלו היו עקיצות קטנות ולא מאוד מציקות. אולי זה רמז שאני צריכה להגר לניו-זילנד... נראה לי שפשוט אי אפשר
                • 02234723
                  02234723 נערך לאחרונה על ידי

רב תודות ועוד שאלה...
                  בגדול אני מבין שמדובר ביתושים משודרגים. האם הם פעילים 24 שעות או רק בלילה? (כדי לדעת אם להצטייד בכילה) במקרה שלנו אני מעדיף להיות הנעקץ העיקר שלא ינשכו את הילדים. נראה לי שאני ינשנש מלא שוקולד שיעדיפו אותי.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

''סוד'' מקומי
                    הי ורד וצור, קודם כל אני אספר לכם מה שהמקומיים נוהגים לעשות כנגד זבובי החול. לוקחים חומר אנטי אלרגי שנקרא DETOL ומערבבים אותו ביחס של 50:50 עם שמן תינוקות. נשמע קצת הזוי אבל מקורות יודעי דבר טוענים שהשילוב עובד. אנחנו נמצאים בחוף המערבי, בעיר שנקראת GRE
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

משחה מדהימה נגד גירודים
                      טוב, גם אני הייתי עם מישהו אבל לצערי אני הייתי זו שנעקצה ובן זוגי לא... אין לי שום טיפים לגבי איך לא להעקץ - לא נראה לי שזה אפשרי, א ב ל - אחרי שכבר נעקצתם, במיוחד אם יש ילדים אבל לא רק כי באמת זה סיוט נוראי, יש משחה מדהימה בשם soov, מתוצרת חברה בשם ego (
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון