הסעות מג`נבה לואל-טורנס
-
הי, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי אופציות העומדות לרשותי ע``מ להגיע משדה התעופה בג`נבה לואל-טורנס וסדר גודל של מחיר, או כתובות של אתרים בהם אפשר לבדוק אפשרות זו. (אני נוסעת ב-20 לדצמבר. תודה, אורית -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Reחפשי במנוע החיפוש של הפורום. שנה שעברה דנו בנושא הסעות מג`נבה הרבה פעמים. -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Realtibusאו alps-bus -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Reכנסי לאתר של שדה התעופה בג`בה (קל למצוא דרך GOOGLE)וחפשי שם את שירות האוטובוסים לאתרי הסקי. בשנה שעברה זה היה כ 100 אירו לכרטיס הלוך ושוב. נדמה לי שצריך להזמין מקום מראש. -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Re -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Re -
מידע מדוייק!התקשרי ל 054233320 ותקבלי מידע מדויק. או שלחי לי באימייל את שעות הנחיתה שלך בהלוך וההמראה בחזור ותקבלי תשובה. יגאל תדהר -
הסעות מג`נבה לואל-טורנס:Reתודה לכולם. -
מידע מדוייק!:Reהי יגאל, אתה המלצת לי גם בחום על המלון (le sherpa). אתקשר היום או מתישהוא במהלך השבוע. תודה, אורית. -
לא תתאכזבי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות