בניית ציפורניים
-
שלום בעיקר לבנות שבחבורה זה שנים אני בונה את ציפורניי בשיטת האקריל (ללא הדבקת צפורן מפלסטיק). אני מתכננת טיול של חצי שנה ויותר. האם ידוע למישהו היכן מבצעים מילוי בתחילה בתאילנד ואח``כ באו``ז תודה מראש על תשובה מתאימה לשאלה לא שיגרתית פה בפורום -
בואנה את סתומה -
בניית ציפורניים:Reאני חייב לציין שעשית לי את היום עם השאלה... :))) -
בניית ציפורניים:Reאת האמת?? אין לי מושג איפה עושים את זה (וגם מה זה בדיוק), אבל בהנחה שאוסטרליה וניו זילנד הן מדינות מערביות לכל דבר, אני לא חושבת שתהיה לך בעיה למצוא מקומות שעושים בניית ציפורניים בערים הגדולות שם, בדיוק כמו שלא תהיה לך בעיה למצוא מכוני קוסמטיקה וכו`. אין -
אין ספקאין ספק שזו אחת השאלות שהיתה נכנסת לפרוייקט המיוחד שנעשה כאן לפני כמעט שנתיים. למי שלא מכיר מוזמן לקרוא לצרף שאלות להמשיך את הפרוייקט. שקיבל לפתע זריקת חיים
פרוייקט השאלות -
איזה מזל שאת פה כדילפתור סוגיות קריטיות שכאלו בהן עשויים להיתקל בטיול. אני כבר רואה את השאלה הבאה - האם ניתן למצוא צבע לשיער בגוון אדום ברנדי של לוריאל בפיג`י -
כן יש דברים שלא משתניםמעיין עדיין משועמם -
איזה מזל שאת פה כדי:Reיש לי אחת יותר טובה: האם לגוצ`י יש תיק 70 ליטר שמתאים לטרקים? האם בבקתה השניה במילפורד יש שקע למכשיר סילקאפיל? ואם לא האם אפשר לחמם את השעווה בעזרת הגזייה??? -
כמה אופייני...לבני המין הגברי לצפות שתמיד נהיה חטובות ומטופחות אבל לא להבין את ההשקעה שכרוכה בזה... אתם רוצים להגיד לי שהייתם שמחים לגלות שבת זוגכם הפסיקה להוריד שערות מהרגליים (כן, יש לנו שערות על הרגליים...) כי אין מתאם לסילקאפיל? מעיין ואורי, לכו לעמוד בפינה (או לה -
כמה אופייני...:Reלידיעתך אני גאה מאוד בשערות הרגלים שלי (בייחוד בכפות הרגלים) ואפילו נוהג לעשות צמות. *שיער בלונדיני הוא בלונדיני בכל מקום* -
בקולקציה החדשהשל גוצ`י יש תיק 60+15 בצבעים שחור BLUE NAVY ואפרסק -
אין משהו באוף וויט??טוב נו.... אני רץ לקנות -
איזה מזל שרננה פהלעזור לי להטיף לכם מוסר, ובאמת מזל שאני פה כדי לענות לבחורה תשובה אחת נורמלית - מה אתם רוצים, שכל הבנות התרמילאיות יפסיקו לטפח את עצמן??? ואז מה יצא לכם מזה, אה?? תחשבו גם על עצמכם - זה אינטרס שלכם שנמשיך להוריד שערות ברגליים גם בטיול!!!! ולכבוד זה שאני מ -
אין משהו באוף וויט??:Re''ילדים'' יקרים, מה אשמים כל התרמילאים הטירונים ששואלים את אותן שאלות או שאלות ראויות לפרס כמו זו לעיל. כל יומיים אתם מתנצחים כאן סביב איזה נושא. עוד יחשבו שמי שמטייל לאוז וניו זילנד חוזר ''שרוט''..... -
ילדים רעיםאין מה לעשות... אלה אנחנו, זה לא העובדה שהיינו בפאסיפיק שהפכה אותנו לשרוטים, זה ההמתנה לנסיעה הבאה, או לפחות זה מה שאמר לי אתמול הפסיכיאטר אז לכבוד החמרת המצב שמתי לב שכבר יותר מדי זמן לא פורסמה פה תמונת המורשת, שמראה שלא כולנו שרוטים... או שמא.... -
ככה נולדנושרוטים, מה לעשות?? (ואני עוד קיבוצניקית, בכלל חבל לך על הזמן) זה כל הכיף - כולם מקבלים את זה פה בהבנה... -
בניית ציפורניים:Rei have a friend that do it in melbourne auistrlaia. yael 0433120086 she is the best!