האם מונטנגרו שווה ביקור?
-
במסגרת של טיול לשבועיים פלוס בקרואטיה וסלובניה שמתחיל בדוברובניק. האם שווה לנסוע למונטנגרו? או שנוסעים לשם רק בשביל ''לעשות וי על עוד מדינה''?? תודה מראש. -
אני חושבת שכןאנחנו נסענו ליום טיול עם רכב מדוברובניק למונטנגרו. נסענו והקפנו את מפרץ KOTOR . נסיעה קשה בכביש צר מאוד שמשמש לנסיעה גם לאוטובוסים ממש על פי תהום. אבל הנוף משגע. מומלץ. רק תוודא שהביטוח לרכב תקף במונטנגרו. תהנה . קרואטיה יפהפיה . -
אני חושבת שכן:Reאני זוכר את מונטה-נגרו(טיול יום באוטובוס מקרואטיה) כמדינה יפה במיוחד,עם הרים תלולים וירוקים ופיורדים מרהיבים. מעוניין לחזור. -
האם מונטנגרו שווה ביקור?:Reמקום נחמד מאוד כדאי -
שווה בהחלט!הנופים במונטנגרו יפים לא פחות מאלה שבקרואטיה, אם לא יותר. היינו שם במסגרת טיול בן 11 יום (קרואטיה+מונטנגרו) והצטערנו שלא הקדשנו יותר זמן במונטנגרו על חשבון קרואטיה, ביחוד שבעונה הזו באיזורי החוף של קרואטיה חם ולח ופנים הארץ ההררי במונטנגרו קריר ונעים. ה -
אני מתכננת טיול חוזר!!חזרנו שלשום וכבר חושבים מתי נחזור למונטנגרו עשינו טיול ללא רכב עם חברה מקומית (סרגוסה) במיניבוסים ממוזגים. כל יום בחרנו אתר אחר. הטיול התחיל בבוקר מוקדם ונמשך לפחות 12 שעות. עלות יום כזה 15 יורו כשהמיניבוס לוקח לטיול עומק (ללא הסבר אך בנהיגה מורכבת) לאת -
מונטנגרו שווה ביקור!Reמונטנגרו ''צרנה גורה''-בהחלט שווה ביקור. אל תוותרו,נופים עוצרי נשימה... עדיין לא מפותחת כמו קרואטיה. מה שכן-להקפיד,ממש להקפיד לנסוע לפי התמרורים. במיוחד להקפיד על מהירות. התמרורים תופסים רק לגבי התיירים לא לגבי המקומיים, להם מותר לנהוג ללא התיחסות ל -
מונטנגרו שווה ביקור!Reמונטנגרו ''צרנה גורה''-בהחלט שווה ביקור. אל תוותרו,נופים עוצרי נשימה... עדיין לא מפותחת כמו קרואטיה. מה שכן-להקפיד,ממש להקפיד לנסוע לפי התמרורים. במיוחד להקפיד על מהירות. התמרורים תופסים רק לגבי התיירים לא לגבי המקומיים, להם מותר לנהוג ללא התיחסות ל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות