ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ריקודים

פורום דרום אמריקה
    3
    10
    1420
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו יודע היכן ניתן לקחת שיעורים לסלסה וכו`, אם יש מקומות מומלצים אז אני ממש אשמח אם תכתבו.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

באיזה ארצות את מתכוונת לבקר
        ואיפה נראה לך שתשארי מספיק זמן כדי ללמוד? יש בקוסקו בפרו את איציק שהוא אחלה (ובתור אחת שרק התרחקה מישראלים כנראה שבאמת אהבתי אם אני אומרת שהוא אחלה:) ) יש באג`ודה בברזיל איזה מקום מדהים שמלמדים קאפואירה סמבה, אפרו דאנס נראה לי גם סלסה אחלה מקום!!!... א
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

באיזה ארצות את מתכוונת לבקר:Re
          האמת עדיין אין לי מסלול מסויים, אני רק יודעת שאני טסה בסוף אפריל.ט=ואני טסה עם חבר שלי. אני ממש מודה על ההמלצות אם יש עוד אני אשמח לקבל. ובכלל המלצות לטיול
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

באיזה ארצות את מתכוונת לבקר:Re
            חזרתי לפני חודשיים מטיול עם חבר...אם אין לכם עדיין מסלול מוגדר אני ממליצה בחום להוציא ויזה לונצואלה ולא לוותר עליה- היא מדהימה חוץ מזה תכתבי מה אתם מחפשים אולי אני יוכל לעזור במשהו...
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

סלסה
              סלסה הכי טוב בקולומביה - שם זה הריקוד הלאומי. בעדיפות שניה אקוודור - בקיטו יש מלא בתי ספר לסלסה עם מורים קולומביאנים, ויש מלא מועדוני סלסה. אומרים שגם בוונצואלה שווה, אבל לא הייתי אז אני לא ממש יודע. לגבי המאמא בקוסקו - בפרו כמעט לא רוקדים סלסה, אז לא בר
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

סלסה:Re
                כמו שכתבתי בהודעה המורה הוא ישראלי...אז בכלל נשאלת השאלה למה לא ללמוד בארץ.... אבל כתבתי 2 מקומות שאני כן נהנתי בהם...רק הצעה...
                • עמיתוס המיתולוגי
                  עמיתוס המיתולוגי נערך לאחרונה על ידי

לימודי סלסה בארץ
                  מקומות טובים במרכז : ''הזירה'' מוצא''ש ושלישי (כל הסיגנונות) ''ביילטינו'' : ראשון שלישי ושישי (סלסה L.A) רביעי - סלסה קובנית ורואדה ירכך קצת את הנחיתה ביבשת. בנוסף אם את מעוניינת גם בטנגו - ''הזירה'' ביום שני מלמדים ריקודי כל הזמני
                  • tali132
                    tali132 נערך לאחרונה על ידי

איפה אפשר...
                    איפה אפשר קפוארה בברזיל? באג`ודה? אני ממש ממש רוצה ללמוד... המקום שכתבת עליו נשמע ממש מגניב- אם יש לך כתובת או הסבר קצת יותר מדוייק... כל אחד יכול ללמוד? ואיך זה עובד- כאילו, לוקחים שיעורים? בקבוצה? תודה רבה...
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

איפה אפשר...:Re
                      אין לי כתובת אבל אם אני זוכרת נכון כי זה היה לפני כמעט שנה אם את הולכת מהמידרחוב לכיוון הפלאזה את ממשיכה ישר עוד איזה רחוב או שניים אחרי הפלאזה ופונה שמאלה....נראה לי... שאני הייתי זה עלה 50 או 60 ריאל למנוי של שבועיים ויש 3 שיעורים בשבוע...אחלה מקום
                      • עמיתוס המיתולוגי
                        עמיתוס המיתולוגי נערך לאחרונה על ידי

Capoeirra Sul Da Bahia
                        Mestere Nelson - תותח על בתחום ומקבל בסבלנות ישראלים... מנוי לשבועיים עולה 50 ריאל ויש שיעורים כמעט כל יום ולפעמים פעמיים ביום. באותו מועדון בדיוק יש עוד ריקודים (Forro Samba Axe) בהדרכתו של ''פסק זמן'' המפורסם (שעדיין לא מצא חולצה - למי שיצא להתקל
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון