ריקודים
-
האם מישהו יודע היכן ניתן לקחת שיעורים לסלסה וכו`, אם יש מקומות מומלצים אז אני ממש אשמח אם תכתבו. -
באיזה ארצות את מתכוונת לבקרואיפה נראה לך שתשארי מספיק זמן כדי ללמוד? יש בקוסקו בפרו את איציק שהוא אחלה (ובתור אחת שרק התרחקה מישראלים כנראה שבאמת אהבתי אם אני אומרת שהוא אחלה:) ) יש באג`ודה בברזיל איזה מקום מדהים שמלמדים קאפואירה סמבה, אפרו דאנס נראה לי גם סלסה אחלה מקום!!!... א -
באיזה ארצות את מתכוונת לבקר:Reהאמת עדיין אין לי מסלול מסויים, אני רק יודעת שאני טסה בסוף אפריל.ט=ואני טסה עם חבר שלי. אני ממש מודה על ההמלצות אם יש עוד אני אשמח לקבל. ובכלל המלצות לטיול -
באיזה ארצות את מתכוונת לבקר:Reחזרתי לפני חודשיים מטיול עם חבר...אם אין לכם עדיין מסלול מוגדר אני ממליצה בחום להוציא ויזה לונצואלה ולא לוותר עליה- היא מדהימה חוץ מזה תכתבי מה אתם מחפשים אולי אני יוכל לעזור במשהו... -
סלסהסלסה הכי טוב בקולומביה - שם זה הריקוד הלאומי. בעדיפות שניה אקוודור - בקיטו יש מלא בתי ספר לסלסה עם מורים קולומביאנים, ויש מלא מועדוני סלסה. אומרים שגם בוונצואלה שווה, אבל לא הייתי אז אני לא ממש יודע. לגבי המאמא בקוסקו - בפרו כמעט לא רוקדים סלסה, אז לא בר -
סלסה:Reכמו שכתבתי בהודעה המורה הוא ישראלי...אז בכלל נשאלת השאלה למה לא ללמוד בארץ.... אבל כתבתי 2 מקומות שאני כן נהנתי בהם...רק הצעה... -
לימודי סלסה בארץמקומות טובים במרכז : ''הזירה'' מוצא''ש ושלישי (כל הסיגנונות) ''ביילטינו'' : ראשון שלישי ושישי (סלסה L.A) רביעי - סלסה קובנית ורואדה ירכך קצת את הנחיתה ביבשת. בנוסף אם את מעוניינת גם בטנגו - ''הזירה'' ביום שני מלמדים ריקודי כל הזמני -
איפה אפשר...איפה אפשר קפוארה בברזיל? באג`ודה? אני ממש ממש רוצה ללמוד... המקום שכתבת עליו נשמע ממש מגניב- אם יש לך כתובת או הסבר קצת יותר מדוייק... כל אחד יכול ללמוד? ואיך זה עובד- כאילו, לוקחים שיעורים? בקבוצה? תודה רבה... -
איפה אפשר...:Reאין לי כתובת אבל אם אני זוכרת נכון כי זה היה לפני כמעט שנה אם את הולכת מהמידרחוב לכיוון הפלאזה את ממשיכה ישר עוד איזה רחוב או שניים אחרי הפלאזה ופונה שמאלה....נראה לי... שאני הייתי זה עלה 50 או 60 ריאל למנוי של שבועיים ויש 3 שיעורים בשבוע...אחלה מקום -
Capoeirra Sul Da BahiaMestere Nelson - תותח על בתחום ומקבל בסבלנות ישראלים... מנוי לשבועיים עולה 50 ריאל ויש שיעורים כמעט כל יום ולפעמים פעמיים ביום. באותו מועדון בדיוק יש עוד ריקודים (Forro Samba Axe) בהדרכתו של ''פסק זמן'' המפורסם (שעדיין לא מצא חולצה - למי שיצא להתקל