חליפת סערה בניו זילנד?
-
שלום לכולם.... עד כמה כדי לקחת מהארץ חליפת סערה לניו זילנד..? ואם צריך בכלל? בנוסף הייתי שמח אם מישהו ייתן לי קישור של אתר טוב למזג האויר באיזור של או''ז... -
חליפת סערה בניו זילנד?:Reלגבי השאלה הראשונה - מטעמים מובנים שאתה כותב באתר למטייל השייך לקבוצת למטייל - לקחת או לא לקחת - אני לא אכול לענות לך - תשאל את עצמך שאלה אחת, האם חשוב לך המקצועיות או שתסתפק בחליפת נילון חד פעמית. לגבי אתר מזג אויר, אני לא יודע אם קיים כזה, משום מה נר -
זאת שאלה של מקצועיות?אני לא יודע עד כמה צריך לקחת? כמה עולה חליפה נורמלית? וכמה עולה אחת שבאמת שווה לקחת? באמת משתמשים בזה כ''כ הרבה? ואולי יהיה יותר זול לקנות את זה שם? -
זאת שאלה של מקצועיות?:Reתראה, אני פגשתי בנ''ז כמה ישראלים שאמרו לי שחובה חליפת סערה בטרקים- יצא להם מזג אוויר ממש גרוע כשהם עשו אותם. אני לא קניתי ויצא לי מזג אוויר מצויין. היו לי זוג מכנסיים נושמים, חולצה טרמית ומעיל גשם. גם עם חליפת סערה זה באסה לעשות טרק- אמנם פחות... -
זאת שאלה של מקצועיות?:Reסט של מכנסיים וג`קט (משהו טוב) יעלה לך משהו כמו 2000 שקל להערכתי. אם אתה רוצה משהו יותר זול תחסוף לעצמך את הכסף. אלא אם כן אתה מתכנן טרקים בחורף או לטפס על הר טסמן או הר קוק אז תיקח מכנסיים קצרות ומכנסיים טרמיות מתחת, ותלבש חולצה טרמית. זה טוב גם אם יור -
Metservice weather today -
חליפת סערה בניו זילנד?:Reתראה....אם אתה מתכוון לעשות טרקים בגשם זה השקעה כדאית,אבל קח בחשבון שלא משנה כמה טובה החלפ''ס שלך תהיה- אתה תירטב, אולי טיפה פחות מאלה עם החלפ''ס הזולה. העצה שלי בתור מטייל נהנתן:אם יורד גשם, לא לצאת לטרק.לשבת באכסניה ולראות טלוויזיה. -
לא לצאת לטרק בגלל גשם?אז לפי העצה שלך לא הייתי יותר לאף טרק כי בכל הטרקים בלי יוצא מן הכלל ירד לי לפחות יום אחד גשם (ברוטברן-גרינסטון ירד רק יום אחד מתוך שישה וזה היה יוצא דופן) שלא לדבר על שלג שירד ואני עוד טיילתי בקיץ (רוב הטרקים היו מאמצע נובמבר עד סוף דצמבר) גשם בטרק