ואז היא אמרה לי...כן
-
או I DO או איך שתרצו. ביום חמישי מיד לאחר המשחק של מכבי בערך בשעה 22:20 כשהבנתי שמכבי הפסידה יצאתי למרפסת בבית המלון בים המלח בו הייתי עם נטע כדי לנשום אוויר ולהירגע... קראתי לה כדי שתנחם אותי (לכאורה), היא למעשה הגיעה כדי להמשיך לצחוק עלי (מה לעשות -
מזלל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבנו, מתי החתונה ?
שמחים בשמחתכם... -
ואז היא אמרה לי...כן:Reמזל טוב, ושתהיו מאושרים יחד! -
ברכות לזוג המאושר!!!מי יתן ויהיו לכם חיים מלאי בירה טובה, טרקים בנופים קסומים ונצחונות של מכבי ת``א (סליחה נטע). Enjoy ומזל``ט. -
מזל טוב מניו זילנדושתיזכו להקים קן אוהבים בישראל עם המון ילדים מזל טוב מניו זילנד ולילה טוב איה שי וגפן -
ירח דבש בניו זילנד??מזל טוב!!!!!! המון שנים מאושרות!!! יניב ועדי -
מאושרים בשבילךהמון מזל טוב. שיהיה לכם חיים מאושרים ומלאי אהבה. שושי, דורי, איתי ויותם -
מזל טוב! אושר, אהבה, בריאותוהמון המון טיולים... שיהיה בהצלחה! אנה. -
מזל טוב!שיהיה לכם המון מזל טוב, אושר ושמחה ונראה לי שהמקום לירח הדבש כבר די ברור מאליו.. מזל טוב! -
המון המון מזל טוב ובהצלחה! -
ואז היא אמרה לי...כן:Reמזל טוב
אושר, בריאות ובנים זכרים 
-
הרבה מזל''ט אושר ועושר.... -
טבעת יהלום?ואללה, משלמים טוב בלמטייל...
ה-מ-ו-ן מזל טוב
-ערן- -
למרצים לא משלמים טוב? ((-;עכשיו, שהוא יהיה עסוק בטיפול בבנים הזכרים שיוולדו להם (ראה הודע של ilit) - בטח יצטרכו מישהו שיחליף אותו, לא? זאת ההזדמנות שלך... הדרך הבטוחה אל היהלומים... אנה. -
מה רע בבנות בכורות??מה, תראו איזו נחת אני מביאה להורים שלי
עמית ונטע - קולולולולולולו!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!! מה יהיה עם כל החתונות פה???? :-))) רק אושר וטוב ואהבה ושמחה וכו` וכו`, ותתחילו לעבוד על יורש העצר מהר, שיהיה עוד תינוק בפורום 
-
ואז היא אמרה לי...כן:Reמזל טוב ובהצלחה -
מזל טוב מזל טוב ! -
ואז היא אמרה לי...כן:Reהמון מזל, אושר ועושר, ותראו עולם יחד! -
הרומנטיקה לא מתה
מזל טוב, אושר ועושר, ושתראו ביחד המון המון שקיעות (לא כולל שקיעתה של מכבי ת''א...) -
ואז היא אמרה לי...כן:Reצעיר הייתי וגם זקנתי ( התבגרתי). בזמני לא היה אינטרנט ובקושי ספרים. מאז שביתי השלישית קרן הודיעה שהכייון הוא אוס ו נז אני משוטט הרבה בפורום הזה , לומד מתעדכן, צופה ברשימות ומתכנן לעצמי וזוגתי שחגגה אתמול ממולדת את הטיול הגדול הבא שלנו. אנשים צעירים , נפל