ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחשב נייד לארה``ב

פורום צפון אמריקה
    5
    8
    927
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • romi2756
      romi2756 נערך לאחרונה על ידי

אני יוצאת לניו יורק עוד שבוע ושוקלת לקחת איתי את הנייד. אתארח בבתים פרטיים וגם בבתי מלון. השאלה אם כדאי לקחת (בפעם הקודמת לא כל כך הסתדרתי באינטרנט קפה או במלון שאפשר היה לגלוש ללא תשלום) אם כן, מה צריך לעשות ואיך מתחברים לאינטרנט? כלומר, צריך להתחבר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיגלית
        סיגלית נערך לאחרונה על ידי

מחשב נייד לארה``ב:Re
        אם את מתכוונת להשתמש הרבה במחשב ובפרט אם את מעוניינת להתכתב בעברית בהחלט כדאי ונוח לקחת מחשב נייד. כדאי עוד מהארץ להתקשר לאחד הספקים האמריקאים הגדולים כגון: AOL או EARTHLINK (חפשי באינטרנט את מספרי הטלפון שלהם) ותמורת סכום צנוע מאד (דולרים בודדים לחודש)
        • דודו מרמת גן
          דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

אם יש לך מחשב נייד מהדור החדש - הוא כבר כולל בתוכו כרטיס אלחוטי מובנה. אם אין לך כזה - מאוד כדאי לרכוש. בררי בחנות מחשבים - טובה - באזור מגורייך. יש כרטיס שמתחבר ל USB, יש כרטיס שנכנס לתוך המחשב עם התקן מיוחד (צריך שקע לכרטיס הזה). במקומות רבים שהול
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

בביקורי האחרון - בחלק ניכר מהמלונות היה עמדת אינטרנט חינם - בעיקר אופייני להולידיי אין אקספרס - אפשר מראש לבדוק במלונות שאת מזמינה האם קיים.
            • אושרה קמחי
              אושרה קמחי נערך לאחרונה על ידי

גלישה חינם למחשבים ניידים
              רשת Kinko`s פזורה בכל רחבי ארה''ב וגם בקנדה ומקסיקו (יש לה סניפים אפילו במזרח הרחוק, באירופה ובאוסטרליה). זוהי רשת המספקת שירותי מחשוב ומשרד. ניתן להתחבר לאינטרנט דרך המחשבים שלהם (כ- 10$ לשעה), או להגיע עם המחשב הנייד, להתחבר לרשת שלהם ולגלוש בחופשיות.
              סניפים בניו יורק
              • romi2756

לסיגלית, דודו, ירון והקמחים אני מודה לכם על ההתייחסות המהירה (שלא כמוני) לפניה שלי. האמת שכן ניסיתי להודות לכם באופן מיידי, אלא שלאחר שכתבתי אל כל המלל נזרקתי, כך שלא יצא כלום. שה קרה לי לפחות פעמיים. היום אני בדיוק שבוע בניו יורק. כן, לקחתי את המחשב ו
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

גלישה חינם למחשבים ניידים:Re
                  שלום קמחים. האם כשאני מגיע עם המחשב הנייד שלי לא צריך לשלם כלום ? רשת אלחוטית או שישנם נקודות תקשורות ? תודה, אייל
                  • romi2756

גלישה חינם למחשבים ניידים:Re
                    שלום אייל אני לא הקמחים אלא הגעת אליי. אני כרגע כותבת מהלובי של המלון והגלישה היא חופשית, כמובן שצריך כרטיס אלחוטי. בחדר היה לי אינטרנט מהיר והתחברתי באמצעות כבל של טלפון. וללא תשלום. יש הרבה מאוד מקומות שהגלישה היא אלחוטית וללא תשלום, בתי קפה בתי
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון