מחשב נייד לארה``ב
-
אני יוצאת לניו יורק עוד שבוע ושוקלת לקחת איתי את הנייד. אתארח בבתים פרטיים וגם בבתי מלון. השאלה אם כדאי לקחת (בפעם הקודמת לא כל כך הסתדרתי באינטרנט קפה או במלון שאפשר היה לגלוש ללא תשלום) אם כן, מה צריך לעשות ואיך מתחברים לאינטרנט? כלומר, צריך להתחבר -
מחשב נייד לארה``ב:Reאם את מתכוונת להשתמש הרבה במחשב ובפרט אם את מעוניינת להתכתב בעברית בהחלט כדאי ונוח לקחת מחשב נייד. כדאי עוד מהארץ להתקשר לאחד הספקים האמריקאים הגדולים כגון: AOL או EARTHLINK (חפשי באינטרנט את מספרי הטלפון שלהם) ותמורת סכום צנוע מאד (דולרים בודדים לחודש) -
מחשב נייד לארה``ב:Reאם יש לך מחשב נייד מהדור החדש - הוא כבר כולל בתוכו כרטיס אלחוטי מובנה. אם אין לך כזה - מאוד כדאי לרכוש. בררי בחנות מחשבים - טובה - באזור מגורייך. יש כרטיס שמתחבר ל USB, יש כרטיס שנכנס לתוך המחשב עם התקן מיוחד (צריך שקע לכרטיס הזה). במקומות רבים שהול -
מחשב נייד לארה``ב:Reבביקורי האחרון - בחלק ניכר מהמלונות היה עמדת אינטרנט חינם - בעיקר אופייני להולידיי אין אקספרס - אפשר מראש לבדוק במלונות שאת מזמינה האם קיים. -
גלישה חינם למחשבים ניידיםרשת Kinko`s פזורה בכל רחבי ארה''ב וגם בקנדה ומקסיקו (יש לה סניפים אפילו במזרח הרחוק, באירופה ובאוסטרליה). זוהי רשת המספקת שירותי מחשוב ומשרד. ניתן להתחבר לאינטרנט דרך המחשבים שלהם (כ- 10$ לשעה), או להגיע עם המחשב הנייד, להתחבר לרשת שלהם ולגלוש בחופשיות.
סניפים בניו יורק -
מחשב נייד לארה``ב:Reלסיגלית, דודו, ירון והקמחים אני מודה לכם על ההתייחסות המהירה (שלא כמוני) לפניה שלי. האמת שכן ניסיתי להודות לכם באופן מיידי, אלא שלאחר שכתבתי אל כל המלל נזרקתי, כך שלא יצא כלום. שה קרה לי לפחות פעמיים. היום אני בדיוק שבוע בניו יורק. כן, לקחתי את המחשב ו -
גלישה חינם למחשבים ניידים:Reשלום קמחים. האם כשאני מגיע עם המחשב הנייד שלי לא צריך לשלם כלום ? רשת אלחוטית או שישנם נקודות תקשורות ? תודה, אייל -
גלישה חינם למחשבים ניידים:Reשלום אייל אני לא הקמחים אלא הגעת אליי. אני כרגע כותבת מהלובי של המלון והגלישה היא חופשית, כמובן שצריך כרטיס אלחוטי. בחדר היה לי אינטרנט מהיר והתחברתי באמצעות כבל של טלפון. וללא תשלום. יש הרבה מאוד מקומות שהגלישה היא אלחוטית וללא תשלום, בתי קפה בתי