שלושה שבועות בניו זילנד
-
אני מעוניינת לצאת לטיול של כ- שלושה שבועות שלושה שבועות וחצי, לניו זילנד. אשמח מאד אם למישהו יש הצעה למסלול טיול, היכן הכי כדאי להתמקד (אי צפוני, דרומי)? הטיול מתוכנן לסוף נובמבר - תחילת דצמבר. תודה מראש על העזרה -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reלתקופה כזו הייתי מתמקד באי הדרומי בלבד. גם אותו לא תצליחי לראות בצורה מלאה אבל בהחלט תוכלי לחוות הרבה ממנו. -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reשבועיים וחצי בדרומי, שבוע בצפוני - זה המסלול שלי. מאוד לחוץ עם רכב שכור כדי להציע מסלול מפורט תני יותר פרטים על אופי הטיול: תחבורה, טרקים... -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reשלום אני טס לאוסטרליה ניו זילנד - ב-8/11 לפי מה שקראתי בלונלי פלאנט וגם מצ`וטטות באתרים ובכל הטיפים בערך שיש באתר הזה. 3-3וחצי שבועות בניו זילנד זה ממש מעט. האידיאלי לטעמי הוא חודש באי הצפוני וחודש באי הדרומי יש הרבה מה לראות ב3 שבועות את תרגישי שאת -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reחשבתי על שילוב של רכב + לעשות טרק קטן של 3-6 ימים. -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reתודה רבה על האינפורמציה. האם יש מקומות שאתה יכול להמליץ לי יותר. איפה כדאי להתמקד? חשבתי לעשות חלק גדול ברכב. בנוסף לעשות טרק של 3-4 ימים. -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reמצורף קישור למסלול שמשהו שאל כאן - למשך חודש - צפוף ביותר. צריך להוריד כ-10 מקומות מהמסלול הזה. אגב, בטיול כל כך קצר עדיף לדעתי לפזר את ימי הטרק כדי לראות נופים שונים. אולי אחד של 3 ימים ועוד 2-3 של יום אחד.
מסלול -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reתודה רבה על העזרה. -
שלושה שבועות בניו זילנד:Reאני עשיתי את ניו זילנד גם ב-3 שבועות,זה אומנם קצת לחוץ אבל אפשר להנות גם מזה. עדיף להתמקד יותר האי הדרומי ופחות בצפוני, הייתי שבוע בצפוני ושבועיים וחצי בדרומי שבעצם בצפוני עשיתי מסלול ממש פשוט (עם רכב שכור) יצאנו מאוקלנד לכיוון רוטורואה משם לטאופו(ששם גם