עבודה באוסטרליה?.......
-
אני מתכננת להגיע לאוסטרליה בעוד כ- חודש,, מטרת ההגעה שלי היא עבודה.... אני בעלת דרכון צרפתי,, 1. לאן הכי כדאי להגיע כדי לעבוד? 2. מהו התהליך להשגת עבודה, ומהי הדרך המהירה ביותר ? -
עבודה באוסטרליה?.......:Reדרכון בריטי היה מסדר אותך. הם שואים את הצרפתים, כך שאולי עדיף לך לא להראות את הדרכון -
עבודה באוסטרליה?.......:Reלא נראה לי שבגלל שהדרכון צרפתי- לא ייתנו לה עבודה. פגשתי הרבה מאוד צרפתים עם עבודה מצויינת באוסטרליה. אני יכול בחום להמליץ על איזור בונדאי בסידני, גם הרבה ישראלים שיעזרו לך ל''היקלט'' וגם אזור עשיר במקומות עבודה פוטנציאלים. מעיין -
עבודה באוסטרליה?.......:Reלצרפת אין הסכם הדדי עם אוסטרליה לגבי עבודה, כך שאת לא יכולה להשיג WORKING HOLIDAY VISA עם הדרכון שלך, ואת לא יכולה לעבוד שם באופן חוקי ללא ויזה. לינק בנושא מצורף. אלעד.
http://www.immi.gov.au/faq/whm/index.htm -
דרכון צרפתי ועבודהעבודה באוסטרליה ללא ויזת עבודה היא לא חוקית, אם תתפסי תגורשי מהמדינה תקבלי חותמת שחורה בדרכון ואיסור כניסה למספר רב של מדינות מערביות וכל זה בלי להתחיל לדבר על התוספת לשם הישראלי. אין אפשרות לקבלתי ויזת עבודה (אין הסכם עם אוסטרליה)לבעלי דרכון ישראלי. -
דרכון צרפתי ועבודה:Reומסיבה טובה הם לא נתנו לצרפתים להיכנס לשם - ב- 1985 שני סוכני ריגול צרפתיים הרימו לאוויר שם (והרגו בדרך צלם פורטוגלי) ספינה של גרינפיס... הסיבה - הספינה הפגינה נגד ניסויי גרעין של הצרפתים בדרום הפסיפיק... אלעד. -
הקש ששבר את גב הגמלתקן אותי אם אני טועה, אבל כל הסיפור התחיל מזה שהצרפתים בכלל החליטו לנסות את יכולת הגרעין שלהם באוקיאנוס, הטבעת הספינה הייתה חלק מזה אבל הניסויים היו העיקר, לא?! KIWI -
עבודה באוסטרליה?.......:Reהאם יש לך כתובות דוא''ל או טלפונים שאפשר לפנות אליהם? האם יש לך כתובות מדוייקות לאן להגיע? תודה, דני. -
עבודה באוסטרליה?.......:Reהאם התנדבות (כמו למשל טיפול בבע''ח פצועים) עם קבלת סכום כסף סמלי נחשבת לעבודה? -
עבודה באוסטרליה?.......:Reלצערי לא אוכל לתת לך כתובות מדויקות, אבל, אם תעבור בתאילנד לפני הטיסה תגלה עשרות מודעות המציעות דירות ועבודה לישראלים במלבורן וסידני. תזכור רק שעבודה שם היא לא דבר חוקי, אלא אם כן יש לך ויזה מתאימה ושאם תיתפס, מעבר להגדלת הכתם השחור של הישראלים שעובדים בצ -
עבודה באוסטרליה?.......:Reמה לגבי התנדבות?