מזל טוב לנטע ליום הולדת 29
-
כן, 29 שנים נחגגו בנשיקה לפני מספר שניות לנטע, ארוסתי ואשתי לעתיד. נטע, שיהיה לך יום הולדת שמח שהתחיל נפלא בהרבה מתנות והרבה חברים טובים ושימשיך ככה לשנה מאושרת. מזל טובים רבים ועכשיו תורכם... -
איזה כיף להיות ראשוןאז נכון שאני לא מכיר אותך, אבל זה לא יפריע לי לאחל לך המון מזל טוב ושתזכי לחיים מאושרים עם עמית
-
יום הולדת שמח!מזל טוב! אני מאחלת לך (לכם...) הרבה נסיעות למקומות יפים! -
מזל טוב לנטע ליום הולדת 29:Reמזל טוב וכבר תבואו לניו זילנד לירח דבש ארוך רביב R&R -
Happy B Day -
29??טוב, אני בד''כ לא במתחנפים אבל באמת חשבתי שאת עוד בגיל שזוכרים את המספר האישי מהצבא...
מזל טוב! -
מצטרף למאחליםיומולדת שמייח ושעמית לא ישגע אותך יותר מדי -
הרבה הרבה מזל''טאושר עושר שמחה והצלחה כאן או בוואנקה/קווינסטאון הבנויה מקווה שחגיגות יום ההולדת יהיו/היו מוצלחות ושהחגיגות הבאות יהיו עוד יותר -
מזל טוב!!!שנה של הרבה פעמים מזל טוב... איזה כייף
שיהיה לך ולכם רק טוב! -
מזל טוב מאוד!נשיקות וחיבוקים גם מהפריפריה. אם לא יהיה פה עוד מפגש ומהר, אז כנראה שנתראה בחתונה. העיקר שיהיה סושי. -
תודה רבה לכולכםאכן היה יום הולדת מאוד שמח רווי פינוקים ומתנות. קינחתי אתמול בקוקטייל מוחיטו לזכר ימים טובים בפאב וולינגטוני מדהים. תודה ושיהיה חג שמח! -
המון המון מזל טובלמאושרת ולמאושר שתהיה שנה מקסימה של חוויות, אהבה ושמחה וחג שמח -
ובאיחור אלגנטי..עקב לימודים אינטנסיביים שלא נגמרים... מזל טוב! שתהיה שנה קסומה ומאושרת, השנה האחרונה שבה את אומרת אני בת עשרים ו...
תדעי שמכאן והלאה זה רק משתפר
כל שנה נפתח דף חדש מרגש וזוהר
תמשיכי לחוות המון אהבה
תעריכי כל רגע שעובר לטובה
תיהני מהדברים -
הנה אפילו אני באתי לברך
מזל טוב נטע! ואם כבר מברכים... אז גם המון בהצלחה במקום החדש (מישהו סיפר לי...) סליחה על האיחור. למרות שאני קצת רועה בשדות זרים לאחרונה אני עדיין מציץ כאן מדי פעם. בגלל זה פספסתי ''רק'' ביומיים. הרבה הרבה מזל טוב וחג שמח כמובן
-
באיזה שדות אתה כבר רועה?!מה, השדות הירוקים של נ''ז, המעוטרים בכבשים לבנות כבר לא טובים לך? ומה עם שדות החיטה שדל אוסטרליה? גם זה כבר לא לרמה שלך?
לאיפה מתוכנן הטיול?
שיהיה בהצלחה בכל מקרה...
אנה.