מלבורן או סידני?
-
עידן אני ישמח לשמוע את ההתיחסות שלך - עושה רושם שיש לך מושג בקשר לאוסטרליה... אני שומע מהמון אנשים ''בסוף כל הישראלים מגיעים למלבורון'' שאלתי, למה סידני לא עיר מדהימה שכיף לחיות בה!? התשובה שקיבלתי, קשה בסידני להיסתדר - למצוא עבודה ומאוד יקר לחיות -
סידני, סידני,סידניועוד פעם סידני, סידני וסידני. למה? ככה. כשתגיע, תבין... -
פחדים וספקות ???OK מלבורן היא עיר הרבה יותר רגוע ניתן לטייל על הנהר או סתם בגנים בוטניים ואפשר לקפוץ למרינה ולדוג סידני היא עיר של חוף שאפשר להשתזף ולשחק כדור אף חופים אנשים יותר ספורטיבים . מרכז העיר של שנהם מדהים. לגביי יהודים יש יותר במלבורן 50.000 מתוך90.000בכל א -
מלבורן או סידני?:Reטוב חיכיתי לתשובה של רוני. אז ככה האמת נכון סידני יותר יקרה למחיה מבחינת דיור וכל היתר.היא גם חסרת מוסדות תרבות ברמה למעט בית האופרה במלבורן כל חודש יש פסטיבל אחר הרבה תיטראות ובתי קולנוע. גם ספורט אין שם מי יודע מה (רוב קב של הפוטי והרוגבי הן ממלבורן וה -
רוני ראיתאת התמונה של סידני ששמתי דף אחורה בפרוייקט במיוחד בשבילך ? -
מלבורן או סידני?:Reמלבורן יותר שקטה מסידני ויותר ''נחמדה''. האנשים נחמדים, ופחות לחוצים מהסידנאים (עד כמה שאוסטרלי יכול להיות לחוץ או לא-נחמד). יותר אהבתי אותה מאת סידני. למרות שסידני בהחלט לוקחת ב''מגניבות'' שלה... עם כל הפאבים/בארים/אטרקציות. מלבורן מציעה , לדעתי, י -
מלבורן או סידני?:Reסתם - בשביל ההתרשמות - מדי מוצ''ש בערך ב- 23:20 - בערוץ 2 - הסדרה ''סודות החיים'' - תראה ותתרשם - כך אני זוכרת את הלונה-פרק, החוף וסביבת סט קילדה:) כמובן במלבורן. -
ראיתי, בכיתי...:-) -
תודה רבה לכםעזרתם לי מאוד איציק -
אין מצב....מלבורן לוקחת ובגדול!! אווירה יותר רגועה, אזורים יותר נחמדים. אפילו הישראלים שם יותר נחמדים. וגם הגן הבוטני- יותר יפה. בקיצור מלבורן, וכמו שרוני אמרה- כשתגיע- תבין. מלבורן.